Jump to content

Iată 20 de minute de filmare Skyblivion care te vor face să-ți dorești ca modul să fie disponibil acum


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

Our Biggest Update Yet, Remaking The World of Oblivion | SKYBLIVION  Development Diary #3 - YouTube

 

 

Vedeți un Leyawin reimaginat, Sancre Tor și câteva peisaje uimitoare în cel mai recent jurnal al modului.

 

 

Dintre numeroasele proiecte uriașe de moduri pentru Skyrim care se află la orizont, niciunul nu mă are mai încântat decât Skyblivion , care își propune să recreeze The Elder Scrolls 4: Oblivion în motorul lui Skyrim. Ca mare fan al Oblivion, sunt extrem de interesat de ideea de a revizita o lume familiară care a fost complet reconstruită și actualizată.

 

Un nou videoclip de jurnal dev din modere dedicate din spatele Skyblivion are aproximativ 20 de minute de imagini fascinante pe care le puteți privi în timp ce oftați și vă doriți să puteți intra în mod chiar acum. Verificați-l mai sus.

 

Acest efort depășește cu mult doar crearea unor peisaje frumoase. Există o abordare atentă în spatele reimaginării și reproiectării modderului anumitor locații, cum ar fi orașul Leyawiin, care este evidențiat în videoclip. Moderatorii au folosit unele dintre artele conceptuale originale ale lui Bethesda pentru oraș, astfel încât râul Niben curge acum prin el, permițând traficul cu barca ca un port adecvat, spre deosebire de aspectul orașului în Oblivion, care doar îl are parcat lângă râu. Districtele orașului din Skyblivion sunt, de asemenea, bine definite și așezate logic. Este un exemplu excelent de reproiectare completă a unei locații, dar care rămâne fidel viziunii originale.

 

De asemenea, sunt evidențiate câteva peisaje frumoase din jurul hărții și se concentrează foarte mult pe unele dintre celebrele forturi ale jocului, cum ar fi Sancre Tor și Turnul lui Fathin Aren. Și hei, s-ar putea să observi chiar și o casă în videoclip. Cyrodiil, în cele din urmă, primește toalete.

 

De ce încă mai scriu cuvinte aici? Vedeți toți doar videoclipul și vă doriți să puteți juca modul chiar acum. Din păcate, se pare că Skyblivion mai are încă câteva modalități de parcurs înainte să putem pune mâna pe el, dar dacă doriți să participați la eforturile de modding, puteți vizita pagina de voluntari Skyblivion aici.

 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.