Jump to content

Imaginile din Call of Duty: Vanguard arată o revenire la cel de-al doilea război mondial


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

DUBhQpKaN3ffTigcMjndsF-970-80.jpg

 

 

Call of Duty din 2021 pare confirmat ca Vanguard, cu scurgeri care acum provoacă o versiune beta deschisă.

 

Imaginile cu scurgeri accesate prin analiza de date a ultimei actualizări Call of Duty: Black Ops Cold War ne-au oferit prima noastră privire reală la Call of Duty: Vanguard din 2021, jocul dezvoltat de Sledgehammer Games, care s-a scurs în nume abia la începutul acestui an. Noile imagini susțin zvonul că Vanguard va avea loc în timpul sau în apropierea celui de-al doilea război mondial.

 

Imaginile sunt etichetate cu trei ediții diferite ale Vanguard: o ediție standard, o ediție finală și un pachet Cross-Gen. Imaginile s-au difuzat pe Twitter noaptea trecută, iar Activision a eliminat activ aceste imagini folosind cereri DMCA. De asemenea, s-a scurs o imagine care pretinde, de asemenea, să arate personaje, piei de operator și arme pentru Warzone.

 

Imaginile difuzate arată o echipă de patru soldați, toți echipați neregulat, luptându-se într-un mediu cu palmieri. Există o mulțime de explozii în fundal. Cel mai important soldat arată ține ceea ce arată ca o pușcă britanică Lee Enfield. În dreapta, un soldat în ceea ce pare a fi o uniformă sovietică ține ceea ce este aproape sigur o pușcă sovietică Mosin M1891 / 30 cu lunetă.

 

Alți doi soldați sunt afișați în fundalul unei imagini, ambii sunt echipați distinct. Armele lor nu sunt clare, dar se pare că poartă o uniformă și pungi care amintesc de un soldat britanic din Noua Zeelandă sau australian. Cealaltă poartă ceea ce ar putea fi o jachetă de piele neagră sau maro.

 

xQvati5nCk3aEkwcHzqBBa-970-80.png

 

 

Potrivit imaginii din meniu, acești soldați ar putea fi Polina, lunetistul, Lucas, poate nou-zelandezul și Wade - probabil tipul purtător de geacă de piele. Acestea sunt prezentate folosind un amestec de arme moderne și cele din cel de-al doilea război mondial. Există, de asemenea, o piele cu aspect foarte tâmpit pentru ceea ce arată ca mitraliera sovietică PPSH, dar are o vedere cu punct roșu.

 

Vom fi atenți la mai multe scurgeri Call of Duty: Vanguard în zilele următoare.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.