Jump to content

Radio B-Zone recrutează noi DJ. Aplică aici

Radio Legend recrutează noi DJ. Aplică aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Sign in to follow this  
BabyToziix

Imaginile din Call of Duty: Vanguard arată o revenire la cel de-al doilea război mondial

Recommended Posts

DUBhQpKaN3ffTigcMjndsF-970-80.jpg

 

 

Call of Duty din 2021 pare confirmat ca Vanguard, cu scurgeri care acum provoacă o versiune beta deschisă.

 

Imaginile cu scurgeri accesate prin analiza de date a ultimei actualizări Call of Duty: Black Ops Cold War ne-au oferit prima noastră privire reală la Call of Duty: Vanguard din 2021, jocul dezvoltat de Sledgehammer Games, care s-a scurs în nume abia la începutul acestui an. Noile imagini susțin zvonul că Vanguard va avea loc în timpul sau în apropierea celui de-al doilea război mondial.

 

Imaginile sunt etichetate cu trei ediții diferite ale Vanguard: o ediție standard, o ediție finală și un pachet Cross-Gen. Imaginile s-au difuzat pe Twitter noaptea trecută, iar Activision a eliminat activ aceste imagini folosind cereri DMCA. De asemenea, s-a scurs o imagine care pretinde, de asemenea, să arate personaje, piei de operator și arme pentru Warzone.

 

Imaginile difuzate arată o echipă de patru soldați, toți echipați neregulat, luptându-se într-un mediu cu palmieri. Există o mulțime de explozii în fundal. Cel mai important soldat arată ține ceea ce arată ca o pușcă britanică Lee Enfield. În dreapta, un soldat în ceea ce pare a fi o uniformă sovietică ține ceea ce este aproape sigur o pușcă sovietică Mosin M1891 / 30 cu lunetă.

 

Alți doi soldați sunt afișați în fundalul unei imagini, ambii sunt echipați distinct. Armele lor nu sunt clare, dar se pare că poartă o uniformă și pungi care amintesc de un soldat britanic din Noua Zeelandă sau australian. Cealaltă poartă ceea ce ar putea fi o jachetă de piele neagră sau maro.

 

xQvati5nCk3aEkwcHzqBBa-970-80.png

 

 

Potrivit imaginii din meniu, acești soldați ar putea fi Polina, lunetistul, Lucas, poate nou-zelandezul și Wade - probabil tipul purtător de geacă de piele. Acestea sunt prezentate folosind un amestec de arme moderne și cele din cel de-al doilea război mondial. Există, de asemenea, o piele cu aspect foarte tâmpit pentru ceea ce arată ca mitraliera sovietică PPSH, dar are o vedere cu punct roșu.

 

Vom fi atenți la mai multe scurgeri Call of Duty: Vanguard în zilele următoare.

 

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

:topic_closed:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.