Jump to content

Supărați de putere, dezvoltatorii de simuri de pescuit lansează o întreagă expansiune despre scoici


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

8MtyStZgWHB88ReVNUHUTW-970-80.jpg

 

 

Shellebrate și bucură-te, pescuit prietenii sim.

 

 

 

Jucătorii simulatoarelor de pescuit trebuie să fie fericiți ca o scoică recent, cu Fishing: North Atlantic obținând un întreg DLC tematizat în jurul scoicilor. Scoica, așa cum sunt sigur că știți, este un produs major al pescăriilor din Noua Scoție, care conțin unele dintre cele mai mari paturi de scoici din lume.

 

Un concept palpitant, știu. Mâinile mele sunt pline de așteptare.

 

Va trebui să plătiți 14 USD pentru DLC, care include trei bărci noi și mini-jocuri care prind scoici. Va trebui să acționați o macara pentru a seta, transporta și apoi goliți plasele de dragă ale bărcii înainte de a le controla la bord. Odată ajuns la bord, va trebui să vă stabiliți pentru a le curăța, sorta și, în cele din urmă, să le păstrați în direct pentru călătoria înapoi la țărm și eventuală vânzare. 

 

Bineînțeles că nu le păstrezi pentru tine. Nu fi atât de crustacee.

 

Jucătorii simulatoarelor de pescuit trebuie să fie fericiți ca o scoică recent, cu Fishing: North Atlantic obținând un întreg DLC tematizat în jurul scoicilor. Scoica, așa cum sunt sigur că știți, este un produs major al pescăriilor din Noua Scoție, care este unul dintre cele mai mari paturi de scoici din lume.

 

Chiar atunci, voi strânge și vă voi permite să vă întoarceți la ziua voastră.

 

Sursa

Edited by BabyToziix
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.