Jump to content

Înapoi 4 Efectul sonor al sângelui care seamănă cu o insultă rasială a fost un accident de randomizare


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

cTtZKhvUshHTpXE4Ke3yCi-970-80.jpg

 

 

Nefericita scoarță de strigoi nu va fi în jocul final.

 

Beta Back 4 Blood de săptămâna trecută a fost în cea mai mare parte bine primită, cu excepția unui dezavantaj neobișnuit: strigoiii roaming puteau fi auziți uneori strigând ceea ce suna extrem de asemănător cu o insultă rasială. Utilizatorul Twitter HomBKE a fost aparent primul care a adus-o în discuție, dar au urmat alte imagini și, da, sună cu siguranță ca un cuvânt n. 

 

 

 

 

Când se observă cuvântul n în jocul tău, nu ar fi bine să nu-l abordezi. Turtle Rock a emis astăzi o declarație cu privire la această chestiune, confirmând destul de mult ceea ce mulți oameni bănuiau deja: că este o ciudățenie nefericită a manevrării jocului de mârâituri aleatorii de zombi.

 

"Există o problemă beta cunoscută în care mai multe efecte sonore de mârâit sunt combinate aleatoriu de sistem, astfel încât să creeze ceea ce sună ca o insultă ofensatoare", a publicat pe Twitter contul oficial Back 4 Blood . „Deși neintenționat, luăm acest lucru foarte în serios și ne pare rău pentru orice rănire sau vătămare cauzată de acest lucru. Această problemă va fi rezolvată înainte de lansare.”

 

Zombii care țipă insultele rasiale este probabil cel mai rău rezultat posibil dacă ai încredere într-o mașină pentru a-ți genera efectele sonore. Dar poate că ar trebui să nu mai avem încredere în computere: chiar și AI nu se pot abține să nu se transforme în ciocniri urâtoare.

 

Back 4 Blood a reușit să acumuleze 100.000 de jucători concurenți în cursul versiunii beta săptămâna trecută, înainte de lansarea finală din 12 octombrie. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.