Jump to content

Marea actualizare gratuită a Art of Rally din Kenya este disponibilă astăzi


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

s7YkfZohNzdpPUuFn2ft64-970-80.jpg

 

 

Alunecați elegant în jurul colțurilor low-poly, dar urmăriți zebrele.

 

Art of Rally este un excelent pilot de raliuri care se deplasează cu grație în jurul lumilor cu detalii reduse, încercând să nu alunece pe stânci sau în mulțimi de spectatori în formă de creion. A fost lansat pe PC anul trecut, dar acum a ajuns pe console, ceea ce ne avantajează și pe noi, deoarece există o nouă actualizare mare care să coincidă cu acele lansări. 

 

Actualizarea Kenya introduce șase noi etape și o nouă hartă freeroam - toate stabilite în Kenya. Veți întâlni bălți de apă și zebre (cu constituții statuare, aș adăuga: nu încercați să le depășiți) și există patru vehicule noi sub forma Gazelei, Regele Africii, Das 559 și Hiena. 

 

Există, de asemenea, o listă lungă de modificări, îmbunătățiri și adăugiri de calitate a vieții, cum ar fi noile opțiuni DirectX adăugate în meniul de opțiuni ale jocului și scalarea dinamică a rezoluției pentru utilizatorii DX12, care ar trebui să vă ofere un spor de performanță. Lista completă a modificărilor se află pe blogul Steam.

 

Pe lângă Steam, Epic Games Store și GOG, Art of Rally este, de asemenea, pe Xbox Game Pass pentru PC, deci dacă aveți un abonament, ar trebui să îl verificați cu siguranță. Este un amestec cu adevărat minunat de Dirt 4 și Lonely Mountains: Downhill.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.