Jump to content

Programul QuakeCon 2021 menționează pe scurt un cutremur „revitalizat”


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

pBN5zXXXPUuSBuaLnCEnYA-970-80.jpg

 

 

De asemenea: programul QuakeCon 2021 a ieșit.

 

Bethesda a lansat programul complet pentru QuakeCon 2021 mai devreme astăzi, înainte de lansarea din 19 august. Este o afacere complet digitală, cu un amestec frumos de fluxuri live concentrate pe Doom, Deathloop, Fallout 76, The Elder Scrolls Online și da: Quake.

 

De fapt, va fi probabil unul interesant pentru Quake, deoarece o listă modificată acum pentru evenimentul „Hai să vorbim despre cutremur” de sâmbătă dimineață făcea referire la o viitoare versiune „revitalizată” a shooterului din 1996.

 

Iată descrierea originală a listei de evenimente, prin Wayback Machine: 

 

„Quake s-a întors, în acest flux special, John Linneman de la Digital Foundry vorbește cu Jerk Gustafsson de la Machine Games despre moștenirea iconică a titlului și despre ce a însemnat pentru amândoi. Perechea va discuta și despre conținutul suplimentar Machine Games a contribuit la această revitalizare. ediție."

 

USmfRZX3wg3692uS3NSepE-970-80.jpg

 

 

Pentru mine cel puțin, „revitalizat” nu implică „remake”, așa că s-ar putea ajunge la o reeditare ușor extinsă, probabil concentrată pe console. Bethesda a relansat Doom și continuarea sa în 2019 pentru console, adăugând o grămadă de pachete de hărți fanmade și câteva mici îmbunătățiri ale performanței față de porturile anterioare. 

 

Aș putea fi greșit: implicarea MachineGames ar putea indica ceva mai mare decât tratamentul recent al Doom, dar ar putea însemna doar că reeditarea va include episodul de cutremur de la 20 de ani de la MachineGames . Studioul Wolfenstein: New Order a lansat acel episod în 2016 ca un omagiu frumos de ziua de naștere și îl puteți descărca în continuare , dacă doriți.

 

Dacă înregistrarea eliminată este adevărată și nu doar o greșeală de scriere extrem de ciudată, există toate șansele să primim anunțul joi: la ora 14:00 EDT există un flux de 25 de ani de la Quake co-găzduit de id Software și MachineGames.

 

Mai jos este un ghid util la ceea ce se întâmplă la QuakeCon 2021 (faceți clic pe săgețile din partea dreaptă sus a imaginii pentru ao extinde). Dacă doriți informații mai detaliate, consultați aici programul complet QuakeCon 2021.

 

JQugPRkBxGPSoirpnB3j4S-970-80.jpeg

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.