Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bugsnax vine pe Steam în 2022


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

GDfj8YHW3NKELB3qegNAuX-970-80.jpg

 

 

Un fel de bug, o gustare.

 

După nouă luni exclusiv pentru Epic Store, dezvoltatorul Young Horses a anunțat că Bugsnax vine pe Steam.

 

Colecționarul de creaturi drăguț și totuși înfiorător a fost o surpriză plăcută când a fost lansat anul trecut. Sincer nu mă așteptasem prea mult de la joc, dar am fost fericit să găsesc creaturi adorabile cu tematică alimentară, un joc captivant și o poveste misterioasă care m-a lăsat să-mi doresc mai mult. De asemenea, are o piesă fantastică tematică de la Kero Kero Bonito. Mulți oameni păreau să împărtășească sentimentul meu, chiar dacă propriul nostru Tyler nu a fost la fel de impresionat atunci când a verificat jocul în recenzia sa Bugsnax.

 

Nu va fi lansat pe Steam până în 2022, probabil, deoarece exclusivitatea Epic durează de obicei aproximativ un an. De asemenea, regizorul creativ Kevin Zuhn a tachinat „niște știri cărnoase și câteva surprize suculente pentru a-i face pe oameni să vorbească din nou despre Bugsnax mai târziu în acest an”, ceea ce mă speră să obțin un fel de DLC sau chiar o continuare pe care să o construiți pe lume. Zuhn i-a spus lui Kotaku în ianuarie că, în timp ce Young Horses „își dădea seama ce anume vrem să facem după lansare”, echipa „definitiv nu a terminat încă lucrul la Bugsnax”.

 

Puteți lista acest joc pe Steam chiar acum.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.