Jump to content

Roboții lui Halo Infinite nu te bagă în ceai, cel puțin nu intenționat


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

rrPgEJ7QhvKuTafmHWfVmH-970-80.jpg

 

343 spune că este o eroare, fără bile de bot implicate.

 

343 Industries dorește să știți că roboții Halo Infinite cu siguranță nu vă bagă în ceai - cel puțin nu intenționat, oricum.

 

Umila pungă de ceai este una dintre cele mai flagrante acțiuni ale jocurilor - se ghemuiește în mod repetat și stă deasupra cadavrului pe care tocmai l-ai ucis pentru a-ți freca superioritatea în chipurile lor reci și moarte. A existat de când Halo a îndrăgit lumea pentru prima dată în 2001 și, în bine sau în rău, a devenit o parte cheie a culturii jocului.

 

Desigur, aceste acte sunt de obicei efectuate de oameni, nu de roboți. Roboții sunt prea nobili pentru un astfel de ritual barbar ... nu? Poate nu. În timpul versiunii beta a lui Halo Infinite luna trecută , au început să apară videoclipuri ale roboților care efectuează acțiunea recunoscută instantaneu. Reddit și Twitter au luat-o razna după AI plic, făcându-i pe unii să se întrebe dacă a fost o alegere deliberată din 343.

 

 

Vorbind cu Kotaku , 343 a confirmat acum că roboții nu încearcă în mod deliberat să vă pună în ceașcă, acțiunea fiind un rezultat al unui sughiț. "Nu avem o programare explicită care să le spună roboților să vă pună în ceață sau să vă bată joc în vreun fel", a declarat un reprezentant al studioului pentru site. „Roboții sunt meniți să fie primitori și amuzanți pentru jucătorii de toate nivelurile de calificare, iar o caracteristică concepută pentru a-l juca pe un jucător s-ar opune acestui obiectiv.”

 

Problema principală provine din faptul că roboții au ocazional o problemă sărind sau urcând pe margini și scări. Apoi va rămâne blocat într-o buclă de animație de încercare / aterizare aparent infinită, care seamănă cu ceașca de ceai clasică.

 

"Dacă s-a întâmplat că acest lucru a fost observat la scurt timp după ucidere sau în apropierea corpului unui jucător, acesta se poate simți cu siguranță ca un comportament intenționat", a continuat purtătorul de cuvânt. „În realitate, robotul se chinuia doar să urce scările”. Aceasta poate fi o ușurare sau o dezamăgire, în funcție de modul în care vă simțiți. Deși este amuzant să vezi roboții care iau parte din lucrurile stupide care au devenit o parte imensă a modului în care jucăm, este ușor de văzut cum ar putea fi descurajant pentru jucătorii mai noi. 

 

Halo Infinite nu a fost singurul joc care s-a luptat recent cu roboții săi. Beta din spatele lui 4 Blood a provocat un pic de probleme la studiourile Turtle Rock, cu o randomizare nefericită a vocii care a dus la unii zombi destul de rasisti.

 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.