Jump to content

3D Realms lansează al doilea Realms Deep, un eveniment digital „axat pe shooter”


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

MKVAXEQXvGabvfF5q5Z8TE-970-80.jpg

 

 

Evenimentul online va avea anunțuri despre jocuri, vorbitori invitați și multe altele.

 

3D Realms, creatorul lui Duke Nukem, a lansat al doilea an de Realms Deep, un eveniment care sărbătorește genul shooter. Evenimentul online se desfășoară de astăzi, 13 august, până duminică, 15 august, și va prezenta anunțuri despre jocuri, invitați speciali și premiere pentru trailerele viitoare.

 

3D Realms spune că evenimentul va avea dezvăluiri și actualizări pentru peste 150 de jocuri - mai mult de triplul numărului prezentat în emisiunea de anul trecut. Nu este doar un eveniment pentru jocurile pe care 3D Realms le-a publicat. Alți editori, inclusiv Devolver Digital și New Blood Interactive, vor apărea și ei. 

 

Pentru a vă face o idee despre tipul de anunțuri de așteptat, anul trecut, acțiunea-aventură înfiorătoare Graven a fost lansată în acces anticipat, precum și expansiunea Aftershock a shooterului retro Iron Fury .

 

Majoritatea anunțurilor evenimentului vor fi făcute în timpul spectacolului său principal, care începe mâine, 13 august, dar 3D Realms are, de asemenea, conținut exclusiv în ceea ce numește „seiful”, descris ca „un cufăr de oaspeți surpriză, interviuri, scufundări adânci și multe altele, fiecare cu numărătoarea lui inversă. " Este, în esență, conținut exclusiv al site-ului web care se deblochează pe măsură ce spectacolul continuă și îl puteți găsi pe pagina oficială a evenimentului.

 

Odată cu evenimentul, o lansare Realms Deep a fost lansată pe Steam, oferind o grămadă de jocuri FPS - inclusiv Cruelty Squad , jocul nostru cel mai bine cotat al anului de până acum.

Realms Deep 2021 începe astăzi, cu spectacolul live de sâmbătă difuzat la 10 dimineața PDT / 06: 00 BST la canalul oficial Twitch al evenimentului.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.