Jump to content

Recenziile Steam pentru Lawn Mowing Simulator dezvăluie sentimente foarte puternice cu privire la tunderea gazonului


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

vsD5krWvYXBAS3nHRtzay7-970-80.jpg

 

 

„Acesta este literalmente minimul experienței satisfăcătoare de tuns gazon”, a spus un jucător.

 

Lawn Mowing Simulator este un joc despre tunderea gazonelor. Andy Kelly a găsit o demonstrație dacă este surprinzător de liniștitoare și meditativă.  Nu l-am jucat eu însumi, dar am găsit o fereastră în sufletele celor care au: recenziile Steam.

 

Se pare că oamenii au păreri foarte puternice despre peluze și arta de a le tunde. Pentru fiecare recenzie despre asistența pe ecran lat sau mecanica jocului, există una ca aceasta făcută de flyingpoptartcats : 

 

„Nu știu la ce mă așteptam destul de mult de la acest joc, dar dețin o mică companie de întreținere a gazonului. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă strâng pentru a obține un scag pentru a testa mecanica de stripare și am fost foarte dezamăgit.

 

De asemenea, nimic din produsul scag nu se va împotmoli la viteze maxime și la viteza maximă de tăiere de 3 sau 4 inci de iarbă uscată. Ar trebui să știu, dețin unul.

 

Și pentru a completa, de ce tăiem iarbă la 2,5 inci ??? suntem băieți de gazon de 20 de dolari? O peluză de sezon rece trebuie tăiată la cel puțin 3,5 inci. Arată grozav la 4-4,5. "

 

În alt context, ar putea părea meschin să te plângi de un detaliu, cum ar fi înălțimea unui centimetru de iarbă într-un joc, dar dacă pui „simulator” în numele jocului tău, ar fi bine să crezi că revendicarea va fi contestată de către oameni care știu multe despre lucrul care este simulat. 

 

"Iarba ar trebui să fie mai greu de tăiat în ploaie", a spus Ty5123 , care a postat o listă cu alte reclamații. "De ce naiba nu au adăugat un sistem de control al vitezei de croazieră sau de blocare a vitezei? Aproape fiecare mașină de tuns iarba are una.

 

Unii recenzori erau mai preocupați de ambianță. 

 

„Fără cositoare de împingere, fără mâncătoare de buruieni, fără suc de iarbă care zboară pe jgheabul cositoarei, fără iarbă care să se lipească de roți, fără porumbei de doliu în ambianță, nici măcar să NU CĂȘIȚI COSITORUL ... Acesta este literalmente minimul satisfăcător al satisfăcătorului experiență de tuns gazon ", a spus giv_me_hell.

 

"Cei 5 ani ai mei mă fac să rambursez acest lucru pentru că nu poate coborî de la cositoare", a spus benwegraham2015 . "De asemenea, fără bătător de buruieni? Fără control al vitezei?

El nu înțelege cum să nu supraîncălzească motorul. Nu este recomandat chiar acum pentru copii."

 

fjpfHog4FxiX2YXNW6sYs3-970-80.jpg

 

 

Există, de asemenea, o mulțime de recenzii pozitive, iar Lawnmower Simulator are un rating general „Cel mai pozitiv” pe Steam chiar acum. 

 

„Este atât de relaxant să îți dai foc Stiga și să creezi modele în peluza Nook Cottage”, scrie HeadlineStorey . "Sau dacă ați avut o zi deosebit de proastă la locul de muncă, pur și simplu rupeți gazonul cu câteva gogoși bine câștigate!"

 

"Singurul lucru care poate îmbunătăți acest joc este dacă tatăl meu ar fi în el. El ar sta la marginea gazonului cu brațele încrucișate", spune perna , atrăgând nostalgia în sprijinul jocului de cosit.

 

yAP6BLNiKLV6HbemwmfnP7-970-80.jpg

 

 

"În cele din urmă, nu trebuie să aștept ca iarba mea reală să crească pentru a tunde din nou. De asemenea, puteți tunde aceste peluze în timp ce beți goi și nu puteți fi judecați de„ vecinii ”voștri sau primiți taxe de către„ polițiști ””, spune CDROn , care în mod clar are nevoie doar de o sută de acri în țară, un gard înalt și o mașină de tuns iarba pentru a obține bucurie în această viață.

 

Vă voi lăsa cu această recenzie de la TwistedStixx , o melancolie a dorințelor sufletului: „Singurul lucru pe care mi-aș dori să-l adauge este că poți să-ți iei propriul camion și remorcă și să mergi la site. Poate într-o zi. ... "

 

Poate intr-o zi.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.