Jump to content

Puteți obține o cheie beta Diablo 2: Resurrected urmărind fluxurile Twitch chiar acum


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

CAPJcpTffGNTjPNFQUUPLe-970-80.jpg

 

 

Dacă doriți cu adevărat să intrați în versiunea beta, trebuie doar să acordați lui Twitch două ore și jumătate din timpul de ecran.

 

Diablo 2: sfârșitul de săptămână beta deschis al lui Resurrected nu începe până pe 20 august pentru majoritatea oamenilor, dar există de fapt câteva modalități de a începe să joci chiar acum. Una este să precomandați jocul, iar cealaltă este să urmăriți câteva ore de la difuzarea acestuia pe Twitch chiar acum.

 

Aproximativ 200.000 de spectatori urmăresc în prezent fluxuri Twitch cu activarea tastelor beta Diablo 2. Conectați-vă la Fextralife , de exemplu, și veți vedea o notă în chat că veți câștiga o cheie după 2,5 ore. Deci, dacă doriți să jucați un Diablo în acest sfârșit de săptămână, pop într-un flux, lăsați-l aprins, poate mergeți să luați cina sau să faceți un pui de somn. Reveniți la vaci care explodează din când în când, și după o vreme veți fi gata de plecare.

 

Spre deosebire de alte evenimente de renunțare la Twitch, nu există nicio șansă aleatorie aici - puneți timpul și vi se garantează o cheie, cu excepția cazului în care este posibil ca acestea să se epuizeze.

 

Scăderea cheii beta se încheie sâmbătă, 14 august, astfel încât nu vă oferă mult timp pentru a obține una. Dar acest lucru are sens având în vedere această perioadă de „acces timpuriu” pentru versiunea beta deschisă, care acoperă primele două acte ale jocului, care se desfășoară doar pe 16.

 

Beta deschisă acceptă multiplayer pentru până la 8 jucători și cinci dintre cele șapte clase: 

  • Amazon
  • Barbar
  • druid
  • Paladin
  • Vrajitoare

 

Ne pare rău, fanii Assassin și Necromancer - cel puțin nu aveți prea mult timp să așteptați. Jocul complet este lansat pe 23 septembrie.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.