Jump to content

Radio B-Zone recrutează noi DJ. Aplică aici

Radio Legend recrutează noi DJ. Aplică aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Sign in to follow this  
BabyToziix

Iată câteva armuri Doom bolnave modificate în Fallout 4

Recommended Posts

uuLPtN9SL37fpUa45CzSDC-970-80.jpeg

 

 

Și, sincer, arată mult mai rău decât versiunea oficială Creation Club.

 

Dacă doriți să faceți niște cosplay-uri Bethesda în Fallout 4 sau doriți doar să arătați ca un badass complet, acum puteți să vă rupeți drumul prin Commonweath îmbrăcat în Doomguy. La naiba, da.

 

Bănuiesc că ar trebui să-l numim în zilele noastre The Slayer sau Doom Slayer, dar pentru mine el a fost întotdeauna Doomguy, iar această armură Doom Guy setată de modderul AthenaX arată fantastic, mai ales atunci când este asociată cu o pușcă mare. Șobolanii aceia nu vor ști ce le-a lovit.

 

HS4cX5sR5mRdg5fK9PoWFH-970-80.jpeg

 

 

Acum, s-ar putea să vă amintiți că există deja un mod Doomguy Armor pentru Fallout 4 prin intermediul Creation Club . Dar dacă te uiți la versiunea Creation Club ( există câteva imagini aici ) și la versiunea AthenaX, cred că este destul de clar care arată mai rău. Sincer, nici măcar nu este aproape.

 

În plus, versiunea AthenaX este gratuită pe Nexus Mods . Nu există alte moduri necesare pentru a utiliza armura Doomguy, deși există câteva sugestii, cum ar fi modul High Heels System care va păstra cizmele Doomguy de la (ușor) să se prindă în podea. Pentru a accesa armura după ce ați instalat modul, îl puteți confecționa bucată cu bucată la bancul dvs. de lucru - este comparabil cu armura de luptă vanilată și are o versiune ușoară, medie și grea.

 

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

:topic_closed:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.