Jump to content

Advent Calendar începe din 1 Decembrie, detalii aici

Luni 22.11.2021 - Duminică 28.11.2021 / Black Week, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Sign in to follow this  
BabyToziix

Iată câteva armuri Doom bolnave modificate în Fallout 4

Recommended Posts

uuLPtN9SL37fpUa45CzSDC-970-80.jpeg

 

 

Și, sincer, arată mult mai rău decât versiunea oficială Creation Club.

 

Dacă doriți să faceți niște cosplay-uri Bethesda în Fallout 4 sau doriți doar să arătați ca un badass complet, acum puteți să vă rupeți drumul prin Commonweath îmbrăcat în Doomguy. La naiba, da.

 

Bănuiesc că ar trebui să-l numim în zilele noastre The Slayer sau Doom Slayer, dar pentru mine el a fost întotdeauna Doomguy, iar această armură Doom Guy setată de modderul AthenaX arată fantastic, mai ales atunci când este asociată cu o pușcă mare. Șobolanii aceia nu vor ști ce le-a lovit.

 

HS4cX5sR5mRdg5fK9PoWFH-970-80.jpeg

 

 

Acum, s-ar putea să vă amintiți că există deja un mod Doomguy Armor pentru Fallout 4 prin intermediul Creation Club . Dar dacă te uiți la versiunea Creation Club ( există câteva imagini aici ) și la versiunea AthenaX, cred că este destul de clar care arată mai rău. Sincer, nici măcar nu este aproape.

 

În plus, versiunea AthenaX este gratuită pe Nexus Mods . Nu există alte moduri necesare pentru a utiliza armura Doomguy, deși există câteva sugestii, cum ar fi modul High Heels System care va păstra cizmele Doomguy de la (ușor) să se prindă în podea. Pentru a accesa armura după ce ați instalat modul, îl puteți confecționa bucată cu bucată la bancul dvs. de lucru - este comparabil cu armura de luptă vanilată și are o versiune ușoară, medie și grea.

 

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

:topic_closed:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.