Jump to content

Firaxis caută un argument narativ cu „cunoaștere și pasiune pentru istoria lumii”


BabyToziix
 Share

Recommended Posts

pDmeLt75trQVyFcqN64uM8-970-80.jpg

 

 

Nu spun că este pentru Civilization 7, dar.

 

Jocurile Firaxis, cunoscute mai ales pentru realizarea seriei Civilization și XCOM, caută în prezent o mulțime de noi angajări - incluzând, poate în mod clar, un argument narativ cu „cunoaștere și pasiune pentru istoria lumii”. Listarea nu menționează pentru ce joc ar fi, ci doar pentru „următorul titlu de strategie AAA” al studioului. În plus față de rolul narativ, Firaxis caută și mai mulți artiști și programatori.

 

Civilizația 6 pare să se încheie cu siguranță la începutul acestui an, odată cu lansarea ediției Anthology în iunie. Ediția care include atât pachetele majore de expansiune Gathering Storm și Rise and Fall, cât și pachetele de conținut DLC suplimentare. Știind că cel mai recent din seria șase probabil că nu se mai lucrează, pare corect să speculăm că Civilizația 7 ar putea fi în lucru, poate. Sau poate vom vedea un cu totul alt tip de joc istoric de strategie, departe de numele Sid Meier?

 

În viitorul apropiat, cel puțin nu trebuie să așteptăm prea mult pentru a vedea orice fel de joc istoric de strategie interesant, deoarece Humanity din Amplitude Studios este iminent la orizont. Apare pe 17 august și, în avanpremiera sa, Tyler îl consideră un competitor inteligent al seriei Civilization.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.