Jump to content

Gorgeous Black Myth: Wukong trailer-ul scoate în evidență trecerea la Unreal Engine 5


TLG WilliamS
 Share

Recommended Posts

KJoywCGHN8RHEzXEjGSnk4-970-80.png

 

 

Durează 12 minute, dar cred că o pot numi remorcă dacă vor.

 

 

 

Un nou trailer pentru Black Myth: Wukong are următorul festival de acțiune mitic care arată destul de bine, deoarece anunță trecerea la Unreal Engine 5. Distribuit de Nvidia pe Youtube , felia de 12 minute de cinematică și joc prezintă influențe clare din alte acțiuni moderne RPG-uri, dar cu siguranță are propriul său lucru. Wukong pare minunat nu doar să se eschiveze, ci și să folosească abilități care să dea înapoi și să-i uimească pe inamici - inclusiv pe unii care par a fi șefi.

 

Black Myth: Wukong a fost dezvăluit anul trecut pentru un interes destul de accentuat în rândul fanilor RPG de acțiune.

Peisajul remorcii înzăpezite este cu siguranță o utilizare impresionantă a motorului și a tehnologiei hardware, mai ales odată ce o luptă pe un lac înghețat face câteva răsuciri / Mai târziu în remorcă, frunzele învolburate și efectele fulgerului în caverne arată, de asemenea, destul de bine.

 

Inspirat de serialele precum Sekiro și Souls, Black Myth: Wukong ia ca scenariu binecunoscutul mit chinez al Călătoriei către Occident. Creaturile, oamenii și peisajele sunt atrăgător de necunoscute și chiar uneori ciudate. La fel ca monstrul păsării cu un cap uman ciudat și uriaș. Am pus-o pe aceasta în partea de sus a articolului.

 

Mitul negru: Wukong urmează să apară în 2023. Este dezvoltat de studioul chinez Game Science.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.