Jump to content

Aplicații Sublider


eB Radu
 Share

Recommended Posts

jPwYxpR.png

 

Acest topic se adresează tuturor membrilor cu rank 4+ care doresc să devină sublider.

Scopul acestui topic este de a oferi o șansă egală fiecărui membru în parte și de asemenea de a arăta puțină recunoștință față de membrii activi și de a le răsplăti munca depusă.

 

 

Cei care vor să aplice trebuie să folosească următorul model: 

 

Nickname:

Rank:

De ce dorești funcția de sublider?:

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?:

Alte precizări:

 


 

Toți cei care vor să aplice sunt rugați să citească cu mare atenție următoarele:

 

Gestionarea aplicațiilor:

 

Candidații care au primit FW in ultima lună sau care au avut un comportament neadecvat, vor fi automat descalificați. 

Candidații vor fi punctați în funcție de activitatea pe luna curentă în felul următor:

 

  • 4 pct - pentru fiecare contract în plus peste raport;
  • 3 pct - pentru fiecare oră jucată pe gold award;
  • 20 pct - pentru participarea la o ședință/activitate obligatorie;
  • 40 pct - pentru participarea la o ședință/activitate opțională
  • 0.5 pct - pentru fiecare zi petrecută în agenție;

 

 


Gestionarea voturilor:

 

În funcție de numărul de aplicații compatibile pentru funcție, vor fi supuși la vot un număr prestabilit de candidați după cum urmează:
3-5 aplicații:
3 candidați supuși la vot;

6-8 aplicații: 4 candidați supuși la vot;

8+ aplicații: 5 candidați supuși la vot;


Înainte de a începe votul se va acorda un timp specific pentru contestarea rezultatelor în caz că exista nemulțumiri/nelămuriri.

 

În funcție de punctajul obținut se va începe cu un handicap de voturi după cum urmează:

Locul 1: +3 voturi;

Locul 2: +2 voturi;

Locul 3: +1 vot (dacă o să fie nevoie);

Locul 4+: 0 voturi(dacă o să fie nevoie);

 

Votul se va face pe discord de către toți membrii facțiunii cu rank 3+. Recomand celor supuși la vot să interzică prietenilor să-i recomande. Orice dovada validă în care cineva a fost influențat să voteze cu un anumit candidat va duce la descalificare. 

Alte reguli:

- Cei care au mai puțin de 40 de ore jucate pe [/goldaward] pe această lună vor fi automat respinși;

- Concursul se va face doar pentru un singur post de sublider;

- Acest “concurs” va avea loc la 2 luni, prin urmare subliderul ales în sesiunea anterioară,  fie va fi reales, fie va fi înlocuit.

- Subliderul ales anterior va fi supus la vot automat (Doar dacă acesta dorește să-și păstreze funcția).

-Dacă sunt mai puțin de 3 aplicații, atunci toți aplicanții o să ajungă la vot (dacă respectă cerințele). 

-Toți cei care încearcă să influențeze alți jucători vor fi sancționați. 

-Liderul poate descalifica un candidat dacă consideră  acesta nu este capabil pentru funcția de sublider.

-Liderul poate descalifica candidatul sau îi poate anula handicapul de voturi în funcție de aplicație.

 

 

 

Edited by eB Radu
Link to comment
Share on other sites

Nickname: Marius_Glodeanu

 

Rank: 5Vârsta: 13 aniDe ce dorești funcția de sublider?: Vreau sa am functia de sublider , deoarece cred ca in acesti ani in factiune am obtinut experienta necesara pentru a detine aceasta functia, as face misiuni in cadrul facatiunii , as face diferite concursuri intre membri cu niste premii voluminoase.

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Eu cred ca sunt potrivit pentru aceasta functie , deoarece stiu cum sta treaba de colider, am vazut in aceste zile in factiune cu ce se ocupa coliderii si cred ca sunt pregatit/potrivit pentru aceasta functie.

Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?:Eu cred ca daca as fi sublider si luna viitoare as fi reales , as incerca sa nu ma supar , as lucra mai mult pe server cat si in factiune pentru a îi aduce increderea din nou liderului pentru a avea acest post in factiune.

 Alte precizări: Cu sublider sau fara sublider berea acelaș gust are

Link to comment
Share on other sites

Nickname: .CristianN

 

Rank:

 

Vârsta: 21 

 

De ce dorești funcția de sublider?: In primul rand, consider ca am dobandit experienta necesara in factiune si sunt eligibil sa promovez in urmatorul rank. In al doilea rand, sunt de parere ca functia de tester pe care am dobandit-o si o detin in prezent imi poate oferi un plus pentru ca am sustinut teste si stiu cum merg lucrurile in factiune, pot sa fac orice mi se cere. 

 

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Pentru ca sunt sigur ca voi face o treaba buna daca sunt ales, sunt suficient de activ si consider ca potentialul meu pentru aceasta functie este potrivit.

 

Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Daca o sa am sansa sa detin aceasta functie, iar urmatoarea luna nu o sa mai fiu reales, o sa predau cu mandrie functia detinuta urmatorului sublider pentru ca fiecare trebuie sa aiba sansa sa arate de ce este in stare.

 

Alte precizări: O zi buna.

Link to comment
Share on other sites

Nickname: [TLG]Mr.KeNNeN

 

Rank: 4

 

Vârsta: 22 ani.

 

De ce dorești funcția de sublider?:   Doresc aceasta functie pentru a contribui la buna dezvoltare a agentiei, pentru a ajuta liderul in alegerea bunelor decizii si pentru a da tuturor membrilor o mana de ajutor in tot ceea ce tine de aceasta factiune. Consider ca as fi un sublider bun in cadrul agentiei deoarece in trecut am detinut aceasta functie, insa in cadrul factiunii Paramedics si mi-am facut treaba asa cum trebuia, fapt dovedit de log-ul din acea factiune.

 

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?:   Consider ca varsta pe care o am, nivelul, orele jucate si experienta atat in viata reala cat si in cea virtuala ma plaseaza in fata celorlalti candidati. Din punctul meu de vedere aceasta functie trebuie detinuta de un membru activ, cu bun simt, care iti sare in ajutor si care stie cu ce se mananca o asemenea functie. Avand in vedere experienta, varsta si bunul simt pe care le am, consider ca as merita din plin aceasta sansa, insa totul ramane la alegerea membrilor si la alegerea liderului.

 

Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?:   Daca o sa am sansa sa fiu sublider, imi voi arata respectul fata de toti membrii, indiferent de votul acestora, iar daca luna urmatoare nu voi mai fi ales, imi voi apleca capul in fata conducerii agentiei, le voi multumi tuturor si ma voi retrage in glorie.

 

Alte precizări: Va multumesc frumos, stiu ca nu sunt cel mai bun membru, insa merita sa incerc !

Edited by Mr.Kennen
Link to comment
Share on other sites

Cei care vor intra la vot pe discord sunt următorii:

 

1. .Cristiann (411,5 punct ) - 2 voturi handicap;

2. Mr.KeNNeN (407,5 puncte) - 1 vot handicap;

  Mr.KeNNeN puncte .cristianN puncte
Ore jucate 40 120 59 177
Ore jucate /sleep 126 63 108 54
Contracte in plus 88 176 36 72
Zile in HA 97 48,5 217 108,5
total   407,5   411,5

Prezența la activitate/ședință nu s-a luat în considerare de această dată - nu există o evidență pe luna trecută.

Din păcate, aplicația lui Marius_Glodeanu a rost respinsă deoarece este slabă și el nu a fost sincer în totalitate. Dacă sunt nelămuriri puteți să mă căutați în privat.

 

Aveți la dispoziție o oră în caz că doriți să contestați rezultatele.

Edited by eB Radu
Link to comment
Share on other sites

Nickname: BogdanSC

Rank: 4

Vârsta: 20

De ce dorești funcția de sublider?: Imi doresc mult functia aceasta deoarece cred ca sunt suficient de matur, ador aceasta factiune, ador membrii agentiei si vreau sa ajut la dezvoltarea acesteia.

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Ma consider pregatit deoarece sunt foarte serios si matur, nu sunt certat cu niciunul din membrii agentiei, imi fac treaba cat de bine pot si mereu ma asigur ca actiunile mele nu deranjeaza alte persoane.  P.S. Imi place enorm de mult aceasta factiune si tot ce voi face o sa fie pentru binele acesteia.

Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Sunt constient ca sunt multi membrii care merita o sansa la sublider, nu ma voi supara, ba chiar voi incerca sa-i ajut daca au nevoie.

Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat, daca e sa iau sublider promit ca nu o sa va dezamagesc.

Link to comment
Share on other sites

Nickname: RVD

Rank: 5

Vârsta: 26

De ce dorești funcția de sublider?: Doresc sa obtin aceasta functie deoarece cred ca tot ceea ce am acumulat pana in momentul de fata(ma refer la cunostinte) ar putea aduce un plus conducerii factiuni si noilor recruti.

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Cred ca sunt potrivit pentru aceasta functie deoarece sunt un om matur, cu o experienta vasta in ceea ce priveste SA:MP si H.A., care stie sa lucreze in echipa, am experienta necesara pentru a putea iesi din orice situatie dificila alaturi de aceasta factiune. As putea ajuta noi membrii sa invete mai usor cu ce se mananca aceasta factiune si sa scape de sanctiunile pe care de obicei, toti cei noi le iau din neatentie sau neintelegerea anumitor lucruri.

Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Aceasta nu este o problema, fiecare dintre noi poate fi inlocuit. Daca membrii si liderul considera ca subliderul de luna viitoare va aduce mai multe beneficii factiuni de cat mine, nu pot sa fac de cat sa-l felicit si sa-i fiu alaturi.

Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat, stiu ca nu sunt cel mai activ om din aceasta factiune, insa, atunci cand intru, stiu sa-mi fac treaba si cred ca o fac foarte bine.

Link to comment
Share on other sites

Nickname: Marius_Glodeanu                                                                                                                                                                                                                                  

Rank: 5                                                                                                                                                                                                                                                                      

Vârsta: 13 anisori.                                                                                                                                                                                                                                                    

De ce dorești funcția de sublider?: Doresc functia de Sublider pentru a ajuta factiunea cu ce pot eu, vreau sa obtin functia de sublider, deoarece vreau sa fac ca in factiune sa fie mai distractiv, voi face la diferite ore niste eventuri usoare si distractive, De exemplu: La ora 13;00 Primul care ma suna castiga 100,000$ , La ora 15:00 Primul care imi da sms cu "Hitmen Agency" castiga 200,000$ si asa mai departe. Vreau sa vad si cum e sa fii STAFF al factiunii.                                                                                                                                                                                                                                                          

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?:  Cred ca sunt potrivit pentru aceasta functie ,deoarece sunt un baiat serios si cred ca am o experinta capatata de cand nu mai joaca fratele meu , sunt matur si punctual,  as vrea sa invat membrii ca sa nu mai ia sanctiuni si sa aibe un FH CURAT !                                                               

Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Eu cred ca daca as avea functia de sublider si luna viitoare nu voi fi reales , as incerca sa lucrez cat mai mult pe server cat si in factiune pentru a îi aduce increderea din nou liderului si a membrilor pentru a avea acest post din nou in factiune.          

Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat, daca voi lua aceasta functie nu va voi dezamagi , Cu Sublider sau fara sublider, berea acelas gust are baieti.

Edited by GlodeanuMarius
Link to comment
Share on other sites

Nickname: DanuT69

Rank: 5

Vârsta: 23 ani.

De ce dorești funcția de sublider?: Doresc sa devin sublider deoarece vreau sa vad cum e sa fii in conducerea acestei factiuni, care dupa parerea mea e cea mai faina si unica de pe server. De asemenea, doresc sa contribui cat de mult pot si sa mentinem factiunea full, bineinteles, o sa ma comport ca si pana acum, n-o sa ma comport superior fata de vreun membru de rank mai mic. Mai doresc sa le raspund celor incepatori si din postura de sublider, sa ii ajut si sa ii indrum spre o cariera de succes in H.A.

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Ma consider potrivit pentru aceasta functie deoarece am o vechime considerabila in agentie, nu am creat probleme si nu am avut vreun fel de sanctiune. Cunosc foarte bine regulamentul ha incat as putea raspunde la orice fel de intrebare sau nelamurire pe care o poate adresa un membru.

Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Nu am niciun fel de problema cu chestia asta, consider ca fiecare are dreptul la aceasta functie si in fiecare luna poate aparea oricand unul mai bun decat mine. O sa ii urez succes si bineinteles, ma voi bucura pentru el.

Alte precizări: Multumesc pentru atentie, sa ne auzim cu bine pe /f indiferent de rank.

Link to comment
Share on other sites

Nickname: [TLG]Mr.KeNNeN

 

Rank: 4

 

Vârsta: 22 ani.

 

De ce dorești funcția de sublider?: Doresc functia de Sublider pentru a ajuta factiunea la buna sa desfasurare, pentru a ajuta jucatorii noi intrati, fara experienta si pentru a-i indruma sa ajunga unii dintre cei mai buni membrii ai aceste minunate agentii. Tin sa mentionez ca functia de sublider am mai avut-o intr-o factiune unde m-am descurcat extrem de bine, am ajutat la buna sa dezvoltare si la crearea unui colectiv minunat plin de oameni cu bun simt si care au cei 7 ani de acasa. Mai doresc functia aceasta deoarece ma consider foarte potrivit intrucat activitatea mea zilnica si respectul fata de ceilalti membrii ai agentiei ma ridica la un rang mai mare fata de ceilalti membrii care nici macar nu isi dau interesul pentru a face ceva aici.

 

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Consider ca sunt printre cei mai pregatiti si cei mai buni membrii deoarece stiu cum este sa muncesti pentru a ajunge acolo unde iti doresti dar si datorita activitatii mele zilnice pe care o am pe server.

 

Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Nu voi face nimic, voi considera ca mi-am indeplinit atributiile si voi pleca din aceasta functie cu capul sus ! 

 

Alte precizări: Multumesc frumos pentru timpul acordat, sper sa imi mai fie acordata inca o sansa pentru a ajunge la votul membrilor, unde, sper eu ca de aceasta data sa fiu favoritul acestora !

Edited by TLG Mr.KeNNeN
Link to comment
Share on other sites

Nickname: VagaBOND

Rank: 5

Vârsta: 24

De ce dorești funcția de sublider?: Doresc aceasta functie deoarece sunt sigur ca ca ma voi descurca, am mai fost sublider in H.A. si am adus multe beneficii agentiei.

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Consider ca sunt potrivit acestei functii deoarece sunt un jucator foarte vechi pe aceasta comunitate, respectiv din 2013. Nu cred ca ar fi vre-o problema legata de joc care sa ma puna in dificultate, Stiu regulamentul foarte bine, sunt o persoana sociabila, serioasa, si capabila de a detine aceasta functie. Imi place sa ajut noii agenti cand au anumite intrebari legata de factiune, si doresc sa ii fac sa se simta bine veniti in H.A.

Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Voi fi fericit ca si alt coleg va avea aceasta posibilitate.

Alte precizări: Gracias! Pe perioada cat am fost sublider nu au fost probleme, toti jucatorii erau mai activi deoarece contribuiam la buna-starea lor.

Link to comment
Share on other sites

Cei care vor intra la vot pe discord sunt următorii:

 

1. Mr.KeNNeN (510 puncte ) - 3 voturi handicap;

2. Danut69 (488 puncte ) - 2 voturi handicap;

3. BogdanSC (360.5 puncte ) - 1 voturi handicap;

4. RVD (278 puncte) - 0 voturi handicap;

 

Screenshot (95).png

 

Din păcate, aplicația lui Marius_Glodeanu a rost respinsă din cauza comportamentului acestuia + consider ca nu esti inca capabil pentru a fi sublider, te asteptam cu o noua aplicatie luna viitoare.

Din păcate, aplicația lui VaGaBond a fost respinsa deoarece a primit FW in ultima luna, deci este automat respins.

Link to comment
Share on other sites

Nickname: Marius_Glodeanu

Rank: 5

Vârsta: 19 ani

De ce dorești funcția de sublider?: Doresc functia de sublider deoarece am acumulat un timp si o experienta necesara pentru aceasta functie si ma cred pregatit pentru functia de sublider . Am seriozitatea si capacitatea necesara de a detine aceasta functie . Doresc aceasta functie pentru ca ma simt foarte pregatit pentru a deveni sublider .

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Pentru ca in primul rand sunt cel mai vechi membru al acestei factiuni , stiu regulamentul de la A la Z , Am un potential foarte mare si cred ca nu vei ramane dezamagit daca voi fi cel ales . Sunt potrivit deoarece am deja un grad de maturitate si responsabilitate , calitati pe care le consider foarte importante pentru functia de sublider .

Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Nu am o problema cu asta , eu consider ca fiecare are  dreptul la aceasta functie , dar totusi voi incerca sa devin mai bun , mai activ , sa ma implic in cate mai multe activitati ale factiunii , fie ele si optionale .

Alte precizări: In primul rand mult respect pentru tot ceea ce faci pentru aceasta factiune , cred ca esti un lider de care avea nevoie factiunea , sper sa nu pierzi functia doarece va fi un minus pentru aceasta factiune, iti multumesc pentru ca ti-ai facut timp pentru a-mi citi aplicatia, daca imi vei acorda o sansa nu te voi dezamagi . 

Link to comment
Share on other sites

Nickname: [TLG]Mr.KeNNeN

 

Rank: 5

 

Vârsta: 22 ani.

 

De ce dorești funcția de sublider?: Doresc functia de Sublider pentru a ajuta factiunea la buna sa desfasurare, pentru a ajuta jucatorii noi intrati, fara experienta si pentru a-i indruma sa ajunga unii dintre cei mai buni membrii ai aceste minunate agentii. Tin sa mentionez ca functia de sublider a mai fost detinuta de mine intr-o factiune unde m-am descurcat extrem de bine, am ajutat la buna sa dezvoltare si la crearea unui colectiv minunat plin de oameni cu bun simt si care au cei 7 ani de acasa, care au ramas si acum in respectiva factiune si unde inca mai facem o echipa minunata. Mai doresc functia aceasta deoarece ma consider foarte potrivit intrucat activitatea mea zilnica si respectul fata de ceilalti membrii ai agentiei ma ridica la un rang mai mare fata de ceilalti membrii care nici macar nu isi dau interesul pentru a face ceva aici. Ma consider pregatit si dornic de munca pentru a face o treaba excelenta de ceilalti membrii "STAFF" ai acestei minunate Agentii.

 

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Consider ca sunt printre cei mai pregatiti si cei mai buni membrii deoarece stiu cum este sa muncesti pentru a ajunge acolo unde iti doresti dar si datorita activitatii mele zilnice pe care o am pe server.

 

Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Nu voi face nimic, voi considera ca mi-am indeplinit atributiile si voi pleca din aceasta functie cu capul sus ! 

 

Alte precizări: Multumesc frumos pentru timpul acordat, sper sa imi mai fie acordata inca o sansa pentru a ajunge la votul membrilor, unde, sper eu ca de aceasta data sa fiu favoritul acestora ! Stiu ca nu sunt cel mai bun membru, insa sper ca de aceasta data sa ajung acolo unde imi doresc !

Link to comment
Share on other sites

Nickname: LaurRamires.

Rank: 4

Vârsta: Am varsta de 20 de ani.

De ce dorești funcția de sublider?: Ma consider un membru cu experienta, care a mai avut rank 6 in trecut si stiu cu ce se mananca aceasta "functie", sunt activ pe server, iar asta inseamna ca ma pot ocupa de factiune mai mult. Ma consider un baiat serios, muncitor, dornic sa ajut aceasta factiune prin activitatea mea, raspunzandu-le membrilor la cereri, facand activitati interesante. Am mai fost rank 6 si pe unde am fost m-am descurcat bine, mi-am facut treaba asa cum a trebuit.

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Cum am mai spus, am mai avut rank 6 in alte factiuni si m-am descurcat de minune, am experienta, iar eu cred ca acest lucru este cel mai important intr-o factiune ca aceasta, serioasa.

Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Nu voi face nimic, doar il voi felicita pe viitorul sublider.

Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat.

Link to comment
Share on other sites

Nickname: DanuT69

Rank: 5

Vârsta: 23 ani.

De ce dorești funcția de sublider?: Doresc sa devin sublider deoarece vreau sa vad cum e sa fii in conducerea acestei factiuni, care dupa parerea mea e cea mai faina si unica de pe server. De asemenea, doresc sa contribui cat de mult pot si sa mentinem factiunea full, bineinteles, o sa ma comport ca si pana acum, n-o sa ma comport superior fata de vreun membru de rank mai mic. Mai doresc sa le raspund celor incepatori si din postura de sublider, sa ii ajut si sa ii indrum spre o cariera de succes in H.A.

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Ma consider potrivit pentru aceasta functie deoarece am o vechime considerabila in agentie, nu am creat probleme si nu am avut vreun fel de sanctiune. Cunosc foarte bine regulamentul ha incat as putea raspunde la orice fel de intrebare sau nelamurire pe care o poate adresa un membru.

Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Nu am niciun fel de problema cu chestia asta, consider ca fiecare are dreptul la aceasta functie si in fiecare luna poate aparea oricand unul mai bun decat mine. O sa ii urez succes si bineinteles, ma voi bucura pentru el.

Alte precizări: Multumesc pentru atentie, sa ne auzim cu bine pe /f indiferent de rank.

Link to comment
Share on other sites

Nickname: VagaBOND

Rank: 5

Vârsta: 24

De ce dorești funcția de sublider?: Doresc aceasta functie deoarece sunt sigur ca ca ma voi descurca, am mai fost sublider in H.A. si am adus multe beneficii agentiei.

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Consider ca sunt potrivit acestei functii deoarece sunt un jucator foarte vechi pe aceasta comunitate, respectiv din 2013. Nu cred ca ar fi vre-o problema legata de joc care sa ma puna in dificultate, Stiu regulamentul foarte bine, sunt o persoana sociabila, serioasa, si capabila de a detine aceasta functie. Imi place sa ajut noii agenti cand au anumite intrebari legata de factiune, si doresc sa ii fac sa se simta bine veniti in H.A.

Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Voi fi fericit ca si alt coleg va avea aceasta posibilitate.

Alte precizări: Gracias! Pe perioada cat am fost sublider nu au fost probleme, toti jucatorii erau mai activi deoarece contribuiam la buna-starea lor.

Link to comment
Share on other sites

Cei care vor intra la vot pe discord sunt următorii:

 

1. LaurRamires. (489 puncte ) - 3 voturi handicap;

2. Danut69 (424.5 puncte ) - 2 voturi handicap;

 

3. RVD (sublider actual) - 0 voturi handicap;

  contracte pct. contracte ore sleep pct, ore sleep ore jucate pct. ore jucate zile pct. zile pct. activitati total
                     
Laur 0 0 125 62,5 115 345 123 61,5 20 489
Danut69 55 110 217 108,5 34 102 208 104   424,5

 

Aveti la dispozitie o ora in caz ca doriti să contestati rezultatele.

 

 

Marius_Glodeanu - nu am incredere atata timp cat sunteti doua persoane care va jucati pe acest cont. 

Mr.KeNNen - am decis ca luna asta nu o sa te pun pe lista datorita acelui incident, poti sa incerci luna viitoare.

Vagabond - comparativ cu colegii tai de mai sus, activitatea ta pe luna asta este foarte slaba. Daca iti doresti cu adevarat sublider, trebuie sa fii mai activ.

 

Link to comment
Share on other sites

Aplicațiile au fost deschise! Aveți timp să aplicați pană pe data de 03.01 ora 20:00.
Va recomand sa recititi regulamentul de mai sus deoarece a fost modificat putin!

 

Pentru ca avem nevoie de 2 testeri, locul 2 si 3 o sa primeasca aceasta functie (doar daca accepta).

Mult succes!

Edited by eB Radu
Link to comment
Share on other sites

Nickname: Marius_Glodeanu

Rank: 5

Vârsta: 19 ani

 De ce dorești funcția de sublider?: Doresc functia de sublider deoarece am acumulat un timp si o experienta necesara pentru aceasta functie si ma cred pregatit pentru functia de sublider . Am seriozitatea si capacitatea necesara de a detine aceasta functie . Doresc aceasta functie pentru ca ma simt foarte pregatit pentru a deveni sublider .

De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Pentru ca in primul rand sunt cel mai vechi membru al acestei factiuni , stiu regulamentul de la A la Z , Am un potential foarte mare si cred ca nu vei ramane dezamagit daca voi fi cel ales . Sunt potrivit deoarece am deja un grad de maturitate si responsabilitate , calitati pe care le consider foarte importante pentru functia de sublider .

 Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Nu am o problema cu asta , eu consider ca fiecare are  dreptul la aceasta functie , dar totusi voi incerca sa devin mai bun , mai activ , sa ma implic in cate mai multe activitati ale factiunii , fie ele si optionale .

Alte precizări: In primul rand mult respect pentru tot ceea ce faci pentru aceasta factiune , cred ca esti un lider de care avea nevoie factiunea , sper sa nu pierzi functia doarece va fi un minus pentru aceasta factiune, iti multumesc pentru ca ti-ai facut timp pentru a-mi citi aplicatia, daca imi vei acorda o sansa nu te voi dezamagi . 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.