Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Un autoturism a ars complet după ce șoferul a turat excesiv motorul


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Un autoturism a ars complet după ce șoferul a turat excesiv motorul – FOTO

 

Un autoturism a fost complet distrus într-un incendiu, marţi seară, după ce şoferul a rămas blocat cu maşina pe un câmp. Bărbatul a turat motorul pentru a putea porni de pe loc. Vegetaţia de pe câmp s-a aprins de la ţeava de eşapament, iar flăcările au cuprins întregul autovehicul.

Incidentul a avut loc pe un câmp din apropierea localităţii Sterea, comuna Clejani, au transmis pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, care au intervenit acolo.

 

Un-autoturism-a-ars-complet-dupa-ce-soferul-a-turat-excesiv-motorul-2.jpg

 

Bărbatul a turat mașina cu scopul de a o debloca din locul unde rămăsese înțepenit

”În aceasta seara (24 august n.r.) colegii din cadrul Gărzii de intervenție Roata de Jos au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism ce rămăsese suspendat/înțepenit pe câmpul din apropierea localității Sterea, com. Clejani. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apa și spuma încadrată cu 4 subofițeri.

 

Din spusele fiului proprietarului, acesta rămânând cu mașina înțepenit pe câmp, a turat-o (cu scopul de a o debloca) până atunci când vegetația din jur s-a aprins din cauza fumului și flăcărilor evacuate pe toba de eșapament a mașinii, ulterior, fiind doar un pas până ce flăcările au cuprins autoturismul. Din fericire nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale”, a informat ISU Giurgiu.

La locul incendiului au acționat patru subofițeri pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Interesant fapt însă o concluzie posibilă ar fi că mașina respectivă avea multe depuneri pe eșapement și la turare excesivă cu gazele și intensitatea au ieșit scântei. Întâmplare nefericită oricum, la momentul actual șoferul nu avea cum să se gândească la posibilitatea asta însă la vehiculele mai vechi este recomandată curățarea periodică a eșapementului. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.