Jump to content

Stelian Ion a fost revocat din funcţia de ministru al Justiţiei


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Stelian Ion anunță că nu s-a ajuns la niciun acord privind desființarea  SIIJ: ”Reluăm discuțiile săptămâna viitoare”/ Premierul anunțase înaintea  ședinței de coaliție că va veni cu o propunere

 

 

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind revocarea lui Stelian Ion din funcţia de ministru al Justiţiei.

De asemenea, şeful statului a semnat decretul privind desemnarea ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministru interimar al Justiţiei.

Premierul Florin Cîţu a decis, miercuri, revocarea din funcţie a lui Stelian Ion.

"Am luat o decizie necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţia de ministru al Justiţiei a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniştri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care nu a reuşit să se impună în coaliţie, nu a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit proiectele. De exemplu, desfiinţarea Secţiei Speciale, care nici după opt luni de mandat nu a fost desfiinţată", a afirmat Cîţu, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria.

 

 

SURSĂ: AGERPRES.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.