Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Xiaomi va lansa un televizor OLED de gaming cu modul NVIDIA G-Sync


Recommended Posts

Xiaomi TV OLED NVIDIA G-Sync BFGD

Xiaomi a confirmat lansarea unui nou televizor de gaming cu panou OLED și un modul NVIDIA G-Sync integrat. Anunțul a venit prin intermediul a trei postări pe Weibo și confirmă că noul model va face parte dintr-o serie de televizoare de gaming numite BFGD (Big Format Gaming Displays). Asta înseamnă că va include modulul mai sus amintit și că este certificat de producătorul de plăci video drept complet compatibil cu hardware-ul său.

În trecut am mai testat astfel de televizoare, toate dintre ele fiind extrem de bune. Asta înseamnă că Xiaomi pășește într-o ligă destul de exclusivistă din care fac parte produse care servesc mai multe scopuri. Noua generație de Mi TV OLED duce conceptul de televizor la un nou nivel, iar aparatul pe care obișnuiam să urmărim știri, filme și programe sportive, servește acum și ca ecran numai bun pentru gaming ducând experiență de entertainment și mai departe.

Deși nu avem încă specificațiile, includerea în programul NVIDIA BFGD asigura potențialii cumpărători de faptul că ecranul televizorului va avea o rată de reîmprospătare de minim 75Hz, input lag mic și o reproducere fidelă a culorilor; toate astea pe lângă beneficiile introduse de HDMI 2.1 (ALLM, eARC, VRR). Noul Xiaomi Mi TV OLED va fi anunțat pe data de 10 August 2021, când vom afla și specificațiile complete.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.