Jump to content

Oppo lucrează la un camera-phone în parteneriat cu Kodak; Ar sosi cu doi senzori principali de 50 MP


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Oppo lucrează la un camera-phone în parteneriat cu Kodak; Ar sosi cu doi senzori principali de 50 MP</b>Renumitul blogger chinez, Digital Chat Station, a dezvăluit recent că Oppo lucrează la un nou smartphone flagship. Se pare că acesta va integra doi noi senzori flagship Sony IMX766, iar terminalul va fi dezvoltat în parteneriat cu Kodak

 

Renumitul blogger chinez, Digital Chat Station, a dezvăluit recent că Oppo lucrează la un nou smartphone flagship. Se pare că acesta va integra doi noi senzori flagship Sony IMX766, iar terminalul va fi dezvoltat în parteneriat cu Kodak. Avem detalii mai jos.

 

Digital Chat Station

 

Potrivit zvonacului, producătorul chinez lucrează împreună cu Kodak pentru a oferi un smartphone cu design “clasic”, în încercarea de a comemora aspectul aparatelor de fotografiat din trecut. Senzorii folosiți aici vor fi totuși IMX766, de la Sony, de 50 MP, aceeași senzori aflați și pe flagship-ul Oppo Find X3 Pro. Noul camera-phone va folosi totuși un senzor drept cameră wide, principală, celălalt fiind dedicat capturilor ultrawide.

 

De asemenea, s-ar afla la bordul noului telefon și camera de 13 MP telephoto ce oferă zoom optic 2X, dar și cea de 3 MP microscop. Nu sunt dezvăluite totuși alte detalii despre viitorul flagship sau despre parteneriatul dintre Oppo și Kodak. Observăm un oarecare tipar în cazul producătorilor de smartphone-uri. Se încearcă colaborarea cu companii mari din industria foto. OnePlus a colaborat cu Hasselblad pentru îmbunătățirea calității foto odată cu lansarea seriei OnePlus 9. De asemenea, Samsung ar dori să colaboreze cu Olympus pentru dezvoltarea seriei Galaxy S22. 

 

Nu știm încă dacă parteneriatul cu Kodak va aduce și alte îmbunătățiri în ceea ce privește captura foto sau dacă se va axa doar pe design-ul smartphone-ului. În următoarele săptămâni ar trebui să aflăm noi detalii.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.