Jump to content

Noua generație Subaru WRX debutează cu motor de 2.4 litri și 275 de cai putere


.Lenor
 Share

Recommended Posts

Noua generație Subaru WRX debutează cu motor de 2.4 litri și 275 de cai putere - Poza 1

 

Subaru a publicat primele imagini și informații despre cea de-a cincea generație WRX. Modelul de performanță nipon este dezvoltat pe o platformă nouă și este echipat cu un motor de 2.4 litri.

După o perioadă destul de lungă, presărată cu imagini teaser, Subaru a lansat cea de-a cincea generație WRX. Aceasta este dezvoltată pe noua platformă Subaru Global Platform și vine cu mai multe îmbunătățiri, atât la exterior cât și sub caroserie.

Din punct de vedere estetic, noul Subaru WRX propune faruri noi cu tehnologie LED, o grilă hexagonală de dimensiuni mai mari decât vechea iterație, priză de aer pe capotă și stopuri noi. În plus, aripile față sunt din aluminiu, ceea ce scade masa proprie a mașinii cu 2 kilograme.

 

214331l-1000x0-w-55632c2a.jpg

 

Pentru habitaclu, Subaru a pregătit un display central de 11.6 inch, conectivitate Bluetooth, Apple CarPlay și Android Auto. Sistemul audio Harman Kardon cu 11 incinte este opțional.

Sedanul de performanță nipon poate fi comandat și în versiunea GT. Aceasta aduce amortizoare controlate electronic, scaune Recaro, tapițerie din Ultrasuede, cusături roșii și jante cu finisaj mat și diametrul de 18 inch.

Noua generație Subaru WRX este echipat cu un propulsor de 2.4 litri, turbo, care dezvoltă 275 de cai putere și 349 Nm între 2.000 și 5.200 de rotații pe minut.

Unitatea poate fi alăturată fie unei transmisii manuale cu șase trepte, fie uneia CVT cu 8 rapoarte. Tracțiunea integrală este singura variantă.

 

272638l-1000x0-w-dffd1792.jpg

 

Schimbarea de platformă înseamnă că șasiul este mai rigid, iar centrul de greutate a fost coborât.

Din păcate, Subaru nu a menționat prețul noului WRX, dar a precizat că va debuta pe piață la începutul anului viitor.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.