Jump to content

Realme GT Neo2 va debuta oficial pe data de 22 septembrie; Sosește un nou teaser


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Realme GT Neo2 va debuta oficial pe data de 22 septembrie; Sosește un nou teaser </b>Printre noile telefoane așteptate să debuteze pe parcursul lunii septembrie îl avem și pe Realme GT Neo2, un smartphone care astăzi primește un teaser oficial menit să anunțe data lansării. Ei bine, acest nou terminal va debuta

 

Printre noile telefoane așteptate să debuteze pe parcursul lunii septembrie îl avem și pe Realme GT Neo2, un smartphone care astăzi primește un teaser oficial menit să anunțe data lansării. Ei bine, acest nou terminal va debuta oficial pe data de 22 septembrie în China, zi în care va fi organizat și un eveniment special de presă.

 

Realme GT Neo2

 

Din informațiile știute până în momentul de față, noul telefon este destinat "jucătorilor hardcore". Va sosi echipat cu procesor Snapdragon 870 la interior, iar ecranul va fi unul AMOLED cu diagonală de 6.62 inch și rezoluție Full HD+. Oferă și 12 GB RAM la bord, cât și configurații surprinzătoare cu până la 512 GB stocare flash.

Realme GT Neo2 are și cameră foto triplă în spate cu senzor principal de 64 mpx, iar bateria sa va fi o unitate de 4500 mAh cu încărcare rapidă la 65W, standardul în ultimul an pentru telefoanele Realme și OPPO. Se vehiculează și un preț de 499 dolari, dar mă aștept ca suma să fie și mai mică dacă vorbim despre China. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.