Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Google Pixel 6 Pro își face apariția în Geekbench! Aflăm detalii despre configurația noului cipset Tensor


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Google Pixel 6 Pro își face apariția în Geekbench! Aflăm detalii despre configurația noului cipset Tensor</b>În luna octombrie Google ar urma să anunțe noua sa serie de telefoane Pixel 6. Aceste două smartphone-uri vor marca o premieră, urmând a fi primele terminale cu CPU Tensor la interior, un procesor dezvoltat de către Google special pentru acestea

 

În luna octombrie Google ar urma să anunțe noua sa serie de telefoane Pixel 6. Aceste două smartphone-uri vor marca o premieră, urmând a fi primele terminale cu CPU Tensor la interior, un procesor dezvoltat de către Google special pentru acestea. Azi Pixel 6 Pro și-a făcut apariția în Geekbench pentru prima dată, iar configurația noului cipset este acum dezvăluită. Avem toate detaliile mai jos.

 

Listarea lui Pixel 6 Pro în Geekbench dezvăluie faptul că Tensor este un procesor tip tri-cluster. Astfel, el are o configurație ce include două nuclee tactate la 2.84 GHz, alte două nuclee tactate la 2.25 GHz și 4 nuclee pentru eficiență energetică, tactate la 1.8 GHz. Potrivit scăpărilor din trecut, vorbim despre nuclee Cortex X1, Cortex A78 și Cortex A55. De asemenea, se vehiculează că cipsetul este inspirat după un procesor încă nelansat de către Samsung - Exynos 9855, cunoscut și sub numele de cod “Whitechapel”. 

 

Google Pixel 6 Pro

 

Întorcându-ne la listarea Geekbench totuși, scorurile obținute de către Pixel 6 Pro sunt promițătoare. El obține 881 puncte în testul single-core și 2938 de puncte în cel multi-core. De asemenea, aflăm că în versiunea listată el are 12 GB de memorie RAM și rulează Android 12. Cât despre alte dotări, telefonul are un display de 6.7 inch în diagonală, OLED, cu rezoluție QHD+ și refresh rate de 120Hz. El ar veni cu o cameră selfie de 12 MP, iar în spate se află un setup triplu ce ar include un senzor de 50 MP principal, unul telephoto de 48 MP și o cameră ultrawide de 12 MP.

 

Bateria ar fi o unitate de 5000 mAh, iar alimentarea wireless s-ar realiza la 23W. În configurație maximă el va sosi cu 12 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare. Conform zvonurilor, seira Pixel 6 ar urma să debuteze pe 28 octombrie alături de Android 12.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.