Jump to content

Leo Messi, anunțat titular la PSG în primul meci din Liga Campionilor: ”Nu am crezut niciodată că va fi posibil să vină!”


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                Paris Saint Germain v RC Strasbourg - Ligue 1 Uber Eats

Leo Messi este anunțat titular în primul meci al lui PSG din acest sezon al UEFA Champions League - francezii joacă miercuri, în deplasare la Club Brugge, meci transmis în direct la Digi Sport 2, de la ora 22.00.

 

Argentinianul a lipsit de la ultimul meci de campionat, succes cu 4-0 în fața lui Clermont, din cauza faptul că a revenit târziu la Paris după meciurile naționalei din preliminariile CM.

Iar Mauricio Pochettino a mărturisit că nu se aștepta să-l antreneze vreodată pe compatriotul său, care a ajuns în vară la PSG după ce Barcelona nu i-a putut prelungi contractul. 

”Nu am crezut că va fi posibil transferul său aici, când se ivește o astfel de ocazie nici nu ai timp să o procesezi, să-ți dai seama ce se întâmplă.

Dar noi aveam deja o conexiune, o legătură: suntem amândoi argentinieni, suntem amândoi fani ai echipei Newell's Old Boys, amândoi provenim din Rosario”,a declarat Pochettino pentru site-ul oficial al UEFA. 

 

Mauricio Pochettino: ”Nu sunt persoana cea mai potrivită ca să-l descriu pe Messi”

 

Tehnicianul lui PSG crede că Messi s-a adaptat repede la noua sa echipă, după ce a petrecut aproape două decenii la Barcelona.

”Sunt un mare admirator al lui de mult timp, l-am avut adversar, iar acum e fantastic că se antrenează alături de noi.

Sper să atingem obiectivele pe care ni le-am fixat.

Eu nu sunt persoana cea mai potrivită ca să-l descriu. Sunt alții care au vocabular mult mai dezvoltat pentru a face acest lucru mai aproape de ceea ce merită Leo.

El va fi mereu considerat printre cei mai buni din lume. De când a venit, s-a integrat imediat, s-a antrenat foarte bine și va fi în curând la nivel maxim”, a adăugat Pochettino. 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.