Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Sign in to follow this  
DeV Seba

Leo Messi, anunțat titular la PSG în primul meci din Liga Campionilor: ”Nu am crezut niciodată că va fi posibil să vină!”

Recommended Posts

                                                                Paris Saint Germain v RC Strasbourg - Ligue 1 Uber Eats

Leo Messi este anunțat titular în primul meci al lui PSG din acest sezon al UEFA Champions League - francezii joacă miercuri, în deplasare la Club Brugge, meci transmis în direct la Digi Sport 2, de la ora 22.00.

 

Argentinianul a lipsit de la ultimul meci de campionat, succes cu 4-0 în fața lui Clermont, din cauza faptul că a revenit târziu la Paris după meciurile naționalei din preliminariile CM.

Iar Mauricio Pochettino a mărturisit că nu se aștepta să-l antreneze vreodată pe compatriotul său, care a ajuns în vară la PSG după ce Barcelona nu i-a putut prelungi contractul. 

”Nu am crezut că va fi posibil transferul său aici, când se ivește o astfel de ocazie nici nu ai timp să o procesezi, să-ți dai seama ce se întâmplă.

Dar noi aveam deja o conexiune, o legătură: suntem amândoi argentinieni, suntem amândoi fani ai echipei Newell's Old Boys, amândoi provenim din Rosario”,a declarat Pochettino pentru site-ul oficial al UEFA. 

 

Mauricio Pochettino: ”Nu sunt persoana cea mai potrivită ca să-l descriu pe Messi”

 

Tehnicianul lui PSG crede că Messi s-a adaptat repede la noua sa echipă, după ce a petrecut aproape două decenii la Barcelona.

”Sunt un mare admirator al lui de mult timp, l-am avut adversar, iar acum e fantastic că se antrenează alături de noi.

Sper să atingem obiectivele pe care ni le-am fixat.

Eu nu sunt persoana cea mai potrivită ca să-l descriu. Sunt alții care au vocabular mult mai dezvoltat pentru a face acest lucru mai aproape de ceea ce merită Leo.

El va fi mereu considerat printre cei mai buni din lume. De când a venit, s-a integrat imediat, s-a antrenat foarte bine și va fi în curând la nivel maxim”, a adăugat Pochettino. 

 

sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

1300300693_topicclosed.gif.af1723fe0c78cf75eb51571d38466160.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.