Jump to content

Sugestii - Editia 5


Kelton
 Share

Recommended Posts

Adaugarea unui sistem de pariuri sportive

 

Ceva simplu, nu foarte complicat, sa fie doar 1 X 2 

 

1 - reprezentand victoria echipei gazda

X - reprezentand egal in meciul respectiv

2 - reprezentand victoria echipei oaspete

 

Sa fie doar cele mai importante ligi unde poti paria, daca nu, doar liga 1.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Salutare, 

 

Propun modificarea job-ului chimist, spre exemplu, sa facem doar chestia in laborator si "sa se livreze automat", deoarece, daca mai si livram, dureaza extrem de mult. 

 

La maraton, propun, pentru politisti, ca, in loc de Jail Boost, puncte de rob, etc, noi sa primim altceva sau pentru jucatorii nivel 100, in loc de zilele cont premium sa primim alte premii si cand primim un skin sa ne zica pe chat ce ID are respectivul skin. 

 

Tot la maraton, pentru politisti, ar trebui sa existe si pentru o sansa mai usoara sa facem punctele, cum pentru ceilalti exista sansa sa faca punctele usor la Car Jacker. 

 

Modificarea economiei, toata lumea are Infernus la nivel 2-3, etc...  Sa se cumpere mai greu masinile, sa coste mai mult, iar crate-urile sa coste mult mai mult. 

 

Implementarea unor noi misiuni, cele care sunt active acum, au devenit plictisitoare...

 

As mai propune si adaugarea unor parcele, daca se poate. 

 

Mulțumesc!

Edited by Krogen ToV
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Krogen ToV said:

Salutare, 

 

Propun modificarea job-ului chimist, spre exemplu, sa facem doar chestia in laborator si "sa se livreze automat", deoarece, daca mai si livram, dureaza extrem de mult. 

 

La maraton, propun, pentru politisti, ca, in loc de Jail Boost, noi sa primim altceva sau pentru jucatorii nivel 100, in loc de zilele cont premium sa primim alte premii si cand primim un skin sa ne zica pe chat ce ID are respectivul skin. 

 

Tot la maraton, pentru politisti, ar trebui sa existe si pentru o sansa mai usoara sa facem punctele, cum pentru ceilalti exista sansa sa faca punctele usor la Car Jacker. 

 

Modificarea economiei, toata lumea are Infernus la nivel 2-3, etc...  Sa se cumpere mai greu masinile, sa coste mai mult, iar crate-urile sa coste mult mai mult. 

 

Implementarea unor noi misiuni, cele care sunt active acum, au devenit plictisitoare...

 

Mulțumesc!

@Krogen ToVSunt de acord si eu cu tine, la ambele propuneri legate de maraton, deja am sau avem unii dintre noi, skin urile full + nivel 100 si multe alte premii care se cam repeta. 

Eu cred ca ar trebui o schimbare la urmatorul maraton, la zile de cont premium sa fie alte premii pentru cei cu nivel 100+, gen MP / RP / Gold, sau ma rog. Se poate face unele modificari ca sa poti impaca si capra si varza in acelasi timp, dar sunt doar propuneri, cine le va verifica, va lua o decizie ca pe viitor sa exista si alte noutati ca sa mai scapam de monotonie..

 

Iar aici la faza cu masinile la nivel mic, e aiurea, ar trebuie sa poti juca poker / barbut la un nivel mai mare sau sa fie micsorat intr-un fel, daca te duci la 4 Dragons, un civil de level 2-3-4 acolo are 5-10kk in mana si joaca pe 500k, de aici s a stricat economia..

Link to comment
Share on other sites

## Sanatate la Covid 19, vin sho cu cateva propuneri : 

 

1) - Eu zic ca ar trebui sa fie mutat jobul Camionagiu in SF, acuma daca te duci in SF sa il iei la pas per total e pustiu, ce sunt oamenii in factiuni sau cei cu parcelele, in rest, e pustiu. Eu zic ca ar fi ideal sa fie mutat in SF si sa se mearga pe acea premiza ca daca dai [/work] cu o cursa din SF in LS la Ocean Docks, e un exemplu, de acolo sa iti dea alta cursa in LV si tot asa, e cam urat asa sa iei cursa cea mai mare si dupa sa livrezi si sa te intorci inapoi doar sa ti dea plata, sa fie acel Trucker de prin 2015-16, ar fi genial.

 

2) - Cum am mai zis si mai sus, suntem foarte multi cu nivel 100+, multe premii de la maraton sunt inexistente pentru noi, exemplu e cont premium, free bails si multe alte premii care deja sunt vechi si ar merita o schimbare. O sa veniti acuma sa ziceti ca poti sa o completezi acea zi de cont premium cu 0 gold, da, dar cu ce m ar incalzi sa o completez cu 0 gold cand pot lua si eu premiul ca restul, dar alt premiu, gen gold / rp / mp / bani, nu stiu, sa exista un meniu unde sa alegi intre aceste premii, dar sa ne intelegem, nu exagerate, sa se calculeze cam cat ar costa in gold 7 zile de cont premium sau la PRO, 21 zile in total si poate fi gold sau rp sau mp, eu am venit cu o propunere, nu dati cu hateeee :)).

 

3) - Bun, legat de joburi, eu cred ca mai necesita un job maxim 2 adaugate, necesita o schimbare, deja eu personal am skill 5 per total, am deja 30 si ceva sau si mai multe de joburi FREE, ce as putea face eu cu alea ? Nimic. Sunt multe propuneri faine despre joburi si nu stiu daca mai necesita sa vin si eu cu alta propunere, aveti de unde sa alegeti, acuam tine doar sa decideti voi. Sunt destule idei, Pompier, Livrator de pizza sau gen d ala ce au mai zis unii sa livrezi pentru biz uri, poate sa mai fie si alt job cu tren, sunt multe idei, tine totul si de voi si de restul jucatorilor.

 

Cam asta am avut de zis, nu stiu daca sunt propuneri perfecte, dar mi am zis un punct de vedere unde ar trebui putine modificari, alte idei nu mai am pe moment, cand imi mai vin, le voi adauga aici..

 

### O zi buna sa aveti baeti si fete si nu dati cu hateee ca e urat...

 

### PAACCEEEEE

Edited by YourCharisma
Link to comment
Share on other sites

Sugestie 1: Membrii din factiunile de tip Taxi, sa se poata spawna (/spawnchange) la oricare din cele trei HQ-uri din LS, LV si SF, la fel cum pot cei din Departamente.

Cu ce ar ajuta?: Comenzi efectuate mai usor, atunci cand explodezi masina nu mai trebuie sa te plimbi intre orase, si multe alte avantaje.

 

Sugestie 2: Membrii din factiunile de tip Taxi, sa se poata folosi comanda /fvs la oricare din cele trei HQ-uri din LS, LV si SF, la fel cum pot cei din Departamente.

Cu ce ar ajuta?: Comenzi efectuate mai usor, atunci cand explodezi masina nu mai trebuie sa te plimbi intre orase, si multe alte avantaje.

 

Sugestie 3: Marirea tarifului pentru taxi (/fare), de la 20$, pana la 50$.

Cu ce ar ajuta?: Consider ca factiunile de tip Taxi castiga cel mai putin din raport.

 

Sugestie 4: Adaugarea unor noi vehicule pentru factiunile de tip taxi. Exemplu: Stretch pentru rank 4 si SuperGT/Commet pentru rank 5.

Cu ce ar ajuta?: Curse efectuate mai rapid / mai elegant. 

 

Consideri utile aceste sugestii? Apasa pe ''Upvote" !

Link to comment
Share on other sites

1) Mutarea jobului Trucker înapoi în SF

2) Micșorarea rapoartelor. Eu personal nu înțeleg mărirea asta.

3) playerii sa poată lua heal doar de unde au rent /hq/ hq clan (excepție polițiștii on duty) pentru a creste activitatea medicilor. 

4) sa poți lua heal și sa poți da /sleep în bunker. 

Link to comment
Share on other sites

uk32.png #English

1) I suggest Creat a trains automatique Drive, and those who get lost go to the nearest railway or station and submit with commande /service Train 

And whoever enters a train pays 20 millimes

2) I want to change Rules such as mockery, regionalism, and racism. Arabs must have penalties that violate the law like comportament Toxic = Ban 14 days next parmanent ! 

3) i need active admins that every night a many cheaters stuck us so i want Admin 4+ to be active not afk only to collect hours and rp ..

4) i suggest for robbery who get kicked out from server or crash when he back to login You have the right to come back rob with  A small box in which question '' you want to return to rob [Yes-No]

5) Remove the Rejected applications Clan like factions 

 

ro32.png #Romania

1) Vă sugerez înființarea trains automatique Drive, iar cei care se pierd se duc la cea mai apropiată cale ferată sau gară și trimit / deservesc trenul

Și cine intră într-un tren plătește 20 de milimi

2) Vreau să schimb reguli precum batjocura, regionalismul și rasismul. Arabii trebuie să aibă sancțiuni care încalcă legea, cum ar fi comportamentul Toxic = Ban 14 zile următoare parmanent!

3) Am nevoie de administratori activi, care în fiecare seară ne-au blocat mulți înșelători, așa că vreau ca Administratorul 4+ să fie activ nu doar pentru a colecta ore și rp ..

4) Vă sugerez pentru jaf care sunt expulzați de pe server sau prăbușiți când se întoarce pentru a vă autentifica. Aveți dreptul să reveniți să jefuiți cu o cutie mică în care întrebarea "" doriți să reveniți la jefuire [Da-Nu]

5) Eliminați aplicațiile respinse Clan ca factiuni

 

 

 

Capture.PNG.7cd4efe96fae13448638e911ab194011.PNGCapture.PNG.399c10dd5e5e832b4c3e53bd79aca23d.PNG Capture.PNG.aade87af0230d97d46c7a4659ff296d8.PNGCapture.PNG.d25404d892740e45e8a9f4f8ca59a62d.PNG

Capture.PNG.b382c35942cfeb8fad31113cdc1276f3.PNGCapture.PNG.e8dcdec0c3277a8dfaac4ca583283b16.PNGCapture.PNG.fc8142e66f3efa3e9ed2d7e1139c55f0.PNG Capture.png Capture.pngCapture.pngCapture.pngCapture.pngCapture.png

 

Capture.PNG.399c10dd5e5e832b4c3e53bd79aca23d.PNG  gradeemi.gif&key=bc08ebec7b97528c29c7c305688dcfc3d24a270df3f82474460bc07d7fd738aeCapture.PNG.ffe4c5178037d170c65e3131e4acb188.PNG   

tumblr_o0wnbhoOYB1v2tcpvo1_400.gif  uzZ1H27.png irinutzgrade3.gifSarlYA8.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

Edited by SoBiG2Glory
Link to comment
Share on other sites

Mutare cont / Transfer account

RO:

Propun sa ai posibilitatea sa ti muti contul de pe un server pe altu.  Faci un ticket la Kelton si iti muta contu. !!!ATENTIE!!! poti sa ti iei cu tine doar masini/bani/faction history si tot ce tine de cont (skills, nr ore licente etc). Daca ai un biz sau o  casa, automat nu o poti lua cu tine pentru ca 100% sunt deja detinute de catre altcineva pe serverul pe care vrei sa ti muti contul. Am sa va dau un exemplu: 

Ai un cont level 50 pe rpg1 - 5 masini, 20kk si faction history: Rank 3 LVPD, Rank 4 RDT etc.. Sa zicem ca detii si o casa id 50 si un biz id 30. Alea(casa si bizu) trebuie mai intai vandute sau le dai la stat, le lasi la un prieten etc. Tu pe rpg2 vei avea doar 5 masini, 20kk si factionul historyul specificat mai sus. Trebuie sa fii civil ca sa nu se mareasca numarul de sloturi in factiuni. 

POTI FACE TREABA ASTA DOAR O SINGURA DATA DEOARECE S AR ABUZA PREA MULT!!!!!

 

ENG:

To have the possibility to transfer your account from one server to other by making a simple ticket to Kelton. You'll be able to transfer only cars, money, faction history and all account specifications (job skills, license n° left and so on). If you are in possession of a business or a house then you won't be able to take them with you because 100% they'll be already owned by someone from the server you want to move your account to. I'll give u an example:

You own a level 50 account, 5 cars, 20kk and faction history(Rank 3 LVPD, Rank 4RDT and so on). Lets suppose you own also a house id 50 and a business id 30. These 2 elements (house and business) won't be transferred so you have to sell them before making the ticket, or to sell them to the state, give them to a friend and so on. ==> On rpg2 you'll have only the cars, the 20kk and all the accounts specifications like the faction history, skills etc. In order to move your account you have to be a civilian so the number of faction slots won't be changed.

YOU CAN TRANSFER YOUR ACCOUNT ONLY ONCE IN ORDER TO AVOID MISSUSES!!!!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, WEV4.Vicious said:

Mutare cont / Transfer account

RO:

Propun sa ai posibilitatea sa ti muti contul de pe un server pe altu.  Faci un ticket la Kelton si iti muta contu. !!!ATENTIE!!! poti sa ti iei cu tine doar masini/bani/faction history si tot ce tine de cont (skills, nr ore licente etc). Daca ai un biz sau o  casa, automat nu o poti lua cu tine pentru ca 100% sunt deja detinute de catre altcineva pe serverul pe care vrei sa ti muti contul. Am sa va dau un exemplu: 

Ai un cont level 50 pe rpg1 - 5 masini, 20kk si faction history: Rank 3 LVPD, Rank 4 RDT etc.. Sa zicem ca detii si o casa id 50 si un biz id 30. Alea(casa si bizu) trebuie mai intai vandute sau le dai la stat, le lasi la un prieten etc. Tu pe rpg2 vei avea doar 5 masini, 20kk si factionul historyul specificat mai sus. Trebuie sa fii civil ca sa nu se mareasca numarul de sloturi in factiuni. 

POTI FACE TREABA ASTA DOAR O SINGURA DATA DEOARECE S AR ABUZA PREA MULT!!!!!

 

ENG:

To have the possibility to transfer your account from one server to other by making a simple ticket to Kelton. You'll be able to transfer only cars, money, faction history and all account specifications (job skills, license n° left and so on). If you are in possession of a business or a house then you won't be able to take them with you because 100% they'll be already owned by someone from the server you want to move your account to. I'll give u an example:

You own a level 50 account, 5 cars, 20kk and faction history(Rank 3 LVPD, Rank 4RDT and so on). Lets suppose you own also a house id 50 and a business id 30. These 2 elements (house and business) won't be transferred so you have to sell them before making the ticket, or to sell them to the state, give them to a friend and so on. ==> On rpg2 you'll have only the cars, the 20kk and all the accounts specifications like the faction history, skills etc. In order to move your account you have to be a civilian so the number of faction slots won't be changed.

YOU CAN TRANSFER YOUR ACCOUNT ONLY ONCE IN ORDER TO AVOID MISSUSES!!!!

 

 

 

Haide ca deja devine prea penibil o propunere de genul, adica eu am cont pe rpg1 muncit de 6-7 ani de zile ca dupa sa ma duc pe rpg2? :)) :)) Cred ca ti dai si tu seama ca e penibila propunerea si nu cred ca eu zic asta, dar ma rog, propunerea ta si ideea ta, nu te contrazicem, dar nu cred ca se va ajunge la asa ceva.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

Propun infiintarea unei agentii de pariuri sportive, in special pentru sportul rege, adica pentru FOTBAL

 

Ceva simplu, sa putem paria pe cine castiga sau cate goluri se marcheaza.Eu zic ca ar fi de ajuns. Echipele sa fie din campionatul intern si daca se poate si din strainatate, in special UCL/UEL sau campionatele "tari".

 

Bineinteles, acest sistem sa fie sub forma unui biz care sa fie detinut de catre cineva, fiind calculat castigul acestuia din depunerea biletelor de catre pariori.

Link to comment
Share on other sites

1. Adaugarea unui crate in care sa adaugi masinile personale de care nu ai nevoie [un/tradeable] si in functie de valoarea lor sa poti castiga un alt vehicul untradeable. Ex: adaugi vehicule de 8kk, ai sansa sa castigi Hotring, Monster, Maverick. Sau sa nu aiba toata lumea de castigat, se pot adauga si vehicule mai ieftine, Stuntplane, Sparrow, Packer.

- Adaugarea unor noi cutii, jucatorii care sunt activi mereu au cam deschis tot si nu au ce sa castige mai bun.

 

2. Propun mutarea a 2-3 joburi ilegale/populare in SF. Daca joburi precum Arms Dealer / Drugs Dealer se desfasoara DOAR in San Fierro, automat orasul o sa fie mult mai populat. Asa poate o sa ajute si bizul PUBG (†) la care s-a muncit destul de mult.

 

3. Joburi:

- Modificarea jobului Taietor de lemne, locatia de drop sa fie mutata in actuala padure din zona The Panopticon ( https://imgur.com/a/Z6NKsTb ), acea zona pare mult mai potrivita pentru zona de drop.

- Modificarea jobului Arms Dealer precum jobul Chimist. Sa mergi intr-o anumita zona unde sa prelucrezi armele, urmand apoi sa mergi la Gunshop sa le vinzi. 

 

4. Adaugarea unor evenimente care sa inceapa automat la fiecare payday, precum LMS/LCS de la B-day unde cei clasati pe locurile 1-3 sa castige un anumit numar de puncte. Cand ajungi la un anumit numar de puncte sa invarti o roata/deschizi un crate de unde poti castiga RP, rob points, level up, gold, skinuri, bani, experienta, etc. 

- Adaugarea mapei de la LCS B-days la bizul Race Arena.

 

5. Propun adaugarea optiunii de a pune hidden pe avionul Dodo, a fost premiu la maraton.

Link to comment
Share on other sites

Propun ca Maratonul sa fie gandit in alt mod. Spre exemplu, noi cei din PD, nu ne putem folosi de jail boost sau rob points. Trebuie schimbat putin sistemul.

In alta ordine de idei, puteti de asemenea sa mai luati din skill la job-uri si sa le inlocuiti o perioada, fiindca in cazul in care cineva e in PD si are si skill 5 la toate job-urile, mai bine de 10 premii sunt degeaba.

Link to comment
Share on other sites

Salutare. 

Propun un sistem de impozit auto. E mult prea usor sa ai zeci, sute de masini in cont; ai nevoie doar de slot-uri. In plus, masinile scumpe sunt extrem de accesibile; orice player nou pe comunitate isi poate cumpara un infernus/bullet in cateva zile. Cum ar fi un impozit de 2% din valoarea masinii; de ex un infernus costa 1.62kk in DS si la fiecare 24h ti se ia automat acel 2% din cont, in cazul asta 32400$. In felul asta masinile scumpe pot fi detinute de cei care chiar isi permit. Referitor la acel impozit de 2%, ar fi benefic ca acesti bani sa fie luati de server, sa nu existe niciun business sau persoana care sa beneficieze de taxa asta. In felul asta mai usuram economia serverului, ca toti suntem in bani si luam totul de-a gata.

 

Link to comment
Share on other sites

Printre sutele de sugestii pe care le-am citit as dori sa mai adaug cateva :

1. Sa se adauge inca 20-30 parcele si sa fie biz farms in toate cele trei orase sa putem ajunge mai repede la parcele cu tractoru.

2. Se face abuz de /rentroom pe server si as fi bucuroasa sa se faca in asa fel incat sa ai voie doar odata pe zi sa dai /rentroom.

3. Sa se faca mai multe activitati in celelalte orase in asa fel incat sa fie populare cum e LS. ( joburi, factiuni nush )

 

Link to comment
Share on other sites

Propun un RollBack pana in 2016, unde nu erau masini la war, unde nu erau atatea modalitati sa faci bani, toti civilii de level 15 au infernus si bullet, pai eu la level 15 cand ma jucam abia aveam bani sa imi cumpar un hotdog. Toti care au bizuri si au bunkere sa primeasca banii inapoi si aia e

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, kristopher said:

Salutare. 

Propun un sistem de impozit auto. E mult prea usor sa ai zeci, sute de masini in cont; ai nevoie doar de slot-uri. In plus, masinile scumpe sunt extrem de accesibile; orice player nou pe comunitate isi poate cumpara un infernus/bullet in cateva zile. Cum ar fi un impozit de 2% din valoarea masinii; de ex un infernus costa 1.62kk in DS si la fiecare 24h ti se ia automat acel 2% din cont, in cazul asta 32400$. In felul asta masinile scumpe pot fi detinute de cei care chiar isi permit. Referitor la acel impozit de 2%, ar fi benefic ca acesti bani sa fie luati de server, sa nu existe niciun business sau persoana care sa beneficieze de taxa asta. In felul asta mai usuram economia serverului, ca toti suntem in bani si luam totul de-a gata.

 

O idee genială. 

Link to comment
Share on other sites

1) Sa oferiti mai multa atentie SF-ului, cum au zis mai multi.

 

2) Sa reganditi strategia prin care doriti sa sporiti activitatea celor din factiuni. Mi se pare ABSURD sa impui activitati OBLIGATORII (pe langa sedinta si ce mai vrea liderul sa faca), activitati facute in week-end, pe seara. Pai unii au viata sociala, prieteni, prieten/a, hobby-uri, nu pot sa stea seara pe samp ca vor adminii sa se faca activitati cu factiunea ca sa se sporeasca activitatea. La fel si cu cele 15 ore REALE jucate. De ce siliti voi oamenii sa joace? Sunt 500 de jucatori, 200 pe sleep. Lasati vrajeala cu "daca nu ai macar 30 de minute pe zi pentru joc ce cauti in factiune?", ca poate unii nu au asa mult timp liber, dar tot reusesc sa joace 5-6 ore pe weekend cat sa faca raportul. Poate ei vor sa joace doar pt raport, sau eventual sa mai vorbeasca cu cativa prieteni, nu sa fie obligati sa joace 15 ore pe luna. In loc sa obligati jucatorii sa joace silit, mai bine ati face cumva sa joace de placere.

 

3) Reganditi factiunile de tipul SI, Taxi, Paramedics. Ma uit la ei, saracii, ca stau la CNN LS si spera sa faca si ei cate un punct la raport si majoritatea punctelor le fac tot cu prietenii si cunostintele, "fraudare", cum ii ziceti voi. Si le-ati mai si crescut raportul. Pentru ce?

 

4) Ca tot vorbeam de instructori, propun ca licenta de soferi sa poti sa o iei doar cu ajutorul instructorilor. Adica la inceput, cand iei prima data permisul, la nivel 1 e ok sa iei de la DMV. Dar dupa un anumit nivel (3, 5, 7, nu stiu, cum vreti voi) sa nu mai poti sa-l iei de la DMV. Permisul il pierzi super usor si ar fi mult mai bine pentru SI sa dea si driver license, ar face si ei raportul mai repede si mai usor.

Link to comment
Share on other sites

Propun ca banca sa fie folosita in adevaratul sens. In functie de averea pe care o detii, sa poti fae imprumuturi la banca. De exemplu un hotring costa 8kk. Faci un credit ipotecar in valoare de 5kk de exemplu si sa iti alegi din o lista prestabilita tipul de rata si plata zilnica. In cazul in care se strang.. de exemplu 30-60 de zile de cand nu ai mai efectuat plata ratei sa se adauge o dobanda sau sa ti se ia hotringul. Multi jucatori gasesc oportunitati de a cumpara un bun personal dar le mai trebuie putini bani. In acest mod ar putea sa isi ia in mod corect un imprumut cu o dobanda corespunzatoare. 
Masinile luate de catre banca sa fie salvate oarecum si odata la ceva timp sa poata fi licitate. Lucru care se face si in realitate. 

Edited by lexus97
Link to comment
Share on other sites

Sanatate si bucurie sa aveti la COVID 19, am revenit cu alta propunere : 

 

O propunere   -   Faza cu jobul de Camionagiu unde sa fie mutat, acuma mi a venit ideea, geniu ce sunt eu :)) :)) am realizat ca unde e acum Taietor de lemne, poate sa ramana acolo, ca sa fie mult mai populat SF-ul, sa fie mutat in acea parcare vis a vis de Taietor unde are acea poarta inchisa, sa fie deschisa acea poarta si unde e acea cladire gen ca si o casa, sa fie acel " I " de unde iei jobul Trucker si eu zic ca o sa fie mult mai frumos asa.

 

 

Acuma o sa ziceti, " pai si unde e trucker ul acum, ce o sa fie " aici zic eu ca poate fi adaugat un job nou, eu am facut propuneri, x/y/z au facut propuneri, acuma voi cei din STAFF care vedeti aceste propuneri, veti lua decizia cum sa fie mai bine pentru noi, dar de parere sunt ca asa ar fi genial, e doar o propunere si nu s daca e una woow, dar eu personal o adopt, sa fie ambele joburi acolo si unde e trucker ul acum, cum am mai zis, sa fie alt job nou.

 

 

Cu asa modificari, zic eu ca o sa fie un mare avantaj pentru toata lumea si o sa se revina la normal si orasul SF, asta tine doar de noi ce propunem si de voi cei din STAFF ce veti accepta si ce nu.

 

 

Am mai zis si in postarea trecuta, cand mai vin idei de propuneri, am sa le adaug aici, eu sper ca sunt propuneri faine in acest topic, ceea ce ne ar interesa pe noi ca si jucatori, sa se mai schimbe ceva din monotonia asta, [/jobs], [/misiuni] sau alte chestii repetitive, ti se duce chefu' de joc. 

 

Eu cred ca daca se va adauga ceva nou si poate nu o singura chestie, ci 2-3-4 acolo, eu zic ca s ar mai apuca si alti jucatori :)).

 

 

## NU DATI CU HATE FRATILOR, SUNT DOAR PROPUNERI, GLUMESC :)):)):)):))

 

## PAAAAAAAAACCCCCEEEE !

Edited by YourCharisma
Link to comment
Share on other sites

Masinile in ds sa fie modificate si sa poti cumpara masina fie pe benzina, gaz  sau motorina. Tot se plangea multa lume ca masinile costa atat si ca au toti atatea. Lasati masinile astea asa cum sunt si adaugati o noua optiune cand cumperi masina (pe ce sa fie). In functie de ce masina iti alegi sa aiba un pret diferit si sa prinda si viteze diferite. Sa nu fie foarte mare diferenta dar sa conteze daca este pe gaz sau pe benzina. 
 

Edited by lexus97
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.