Jump to content

OnePlus 9 RT primește o dată de lansare; Telefonul ar putea debuta pe 15 octombrie


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OnePlus 9 RT primește o dată de lansare; Telefonul ar putea debuta pe 15 octombrie</b>Aflăm în urmă cu o lună faptul că OnePlus pregătește un nou smartphone. Este vorba despre OnePlus 9 RT, după cum îi spune chiar numele, un model intermediar între OnePlus 9R și OnePlus 9. Tot luna trecută aflam că acesta ar trebui să fie anunțat în luna

 

Aflăm în urmă cu o lună faptul că OnePlus pregătește un nou smartphone. Este vorba despre OnePlus 9 RT, după cum îi spune chiar numele, un model intermediar între OnePlus 9R și OnePlus 9. Tot luna trecută aflam că acesta ar trebui să fie anunțat în luna octombrie. Ei bine, faimosul zvonac OnLeaks a dezvăluit astăzi data exactă la care ar putea debuta noul terminal. Avem detalii mai jos.

 

OnLeaks susține că OnePlus 9RT va fi prezentat oficial pe data de 15 octombrie. După cum au arătat zvonurile din trecut, OnePlus nu va lansa în acest an modelul din seria “T” - OnePlus 9T. Astfel, ne-am alege doar cu un OnePlus 9R îmbunătățit. De asemenea, el ar sosi cu noua interfață OxygenOS 12 în premieră. E posibil chiar să rămână exclusiv, cel puțin pentru o perioadă, pentru India și China. 

 

OnePlus 9RT

 

Cât despre specificații, OnePlus 9RT va sosi cu un display de 6.55 inch în diagonală, AMOLED, cu refresh rate de 120Hz. La interior s-ar afla cipsetul Qualcomm Snapdragon 870+, iar în spate se află o cameră principală Sony IMX766, de 50 MP. Bateria ar avea 4500 mAh, iar telefonul se încarcă rapid, la 65W pe fir. Noul OxygenOS 12 ar pune mai mult accent pe securitatea și confidențialitatea utilizatorilor. Ar fi fost regândită și zona de setări, pentru a fi mai intuitivă și ar sosi și ferestrele plutitoare pentru multitasking.

 

Potrivit zvonurilor, telefonul va sosi cu până la 12 GB de RAM LPDDR4x și 256 GB de stocare UFS 3.1. Camera selfie are 16 MP, iar pentru securitate va exista un senzor pentru amprente optic, integrat sub display. Momentan nu avem detalii despre preț totuși. De reținut faptul că data de lansare nu este încă confirmată oficial de către OnePlus și pot apărea schimbări.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.