Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Sign in to follow this  
TLG YuukiKING

Huawei lansează Pixlab X1, o primă imprimantă ce rulează sistemul de operare HarmonyOS

Recommended Posts

<b>Huawei lansează Pixlab X1, o primă imprimantă ce rulează sistemul de operare HarmonyOS</b>Huawei continuă extinderea ecosistemului de produse ce rulează platforma HarmonyOS, iar astăzi aduce pe piață o imprimantă ce rulează acest sistem de operare. Se numește Huawei PixLab X1 și avem de-a face cu o imprimantă laser

 

Huawei continuă extinderea ecosistemului de produse ce rulează platforma HarmonyOS, iar astăzi aduce pe piață o imprimantă ce rulează acest sistem de operare. Se numește Huawei PixLab X1 și avem de-a face cu o imprimantă laser care ajunge pentru început la vânzare în China și care se bazează exclusiv pe comenzi tactile, fără butoane fizice pe corpul său.

 

Imprimanta folosește un motor de mare viteză capabil de printarea a 28 pagini pe minut și suportă imprimare automată față-verso. De asemenea, avem aici operațiuni de printare, copiere și scanare. În materie de scanare avem suport pentru o rezoluție de până la 1200dpi. Aflăm că un cartuș de cerneală este suficient pentru a printa până la 1500 de pagini.

 

Huawei PixLab X1

 

Huawei PixLab X1 dispune de capabilități HiAI Computing și suportă fotocopierea și tipărirea corectă a documentelor de identitate. O altă funcție interesantă este conectarea automată la un produs HarmonyOS din apropiere, imprimanta fiind gata de printare în 20 de secunde. Există și printare one-touch, printare remote de la distanță și desigur printare de pe smartphone.

Prețțul este de 294 dolari și se găsesc cartușe la 15 dolari și 46 dolari.

 

 

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

tcyuuki.png.f8fc25e8a504563223b253f36ad6e830.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.