Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

realme GT Neo2 primește un nou teaser; Vedem cum arătă telefonul pe nuanța Black Mint


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>realme GT Neo2 primește un nou teaser; Vedem cum arătă telefonul pe nuanța Black Mint</b>Ieri aflam că realme GT Neo2 va debuta oficial pe data de 22 septembrie și am putut vedea chiar un prim teaser care anunța acest lucru. Azi teaserele continuă și avem ocazia să aflăm cum va arăta smartphone-ul pe nuanța Black Mint. Toate detaliile sunt

 

Ieri aflam că realme GT Neo2 va debuta oficial pe data de 22 septembrie și am putut vedea chiar un prim teaser care anunța acest lucru. Azi teaserele continuă și avem ocazia să aflăm cum va arăta smartphone-ul pe nuanța Black Mint. Toate detaliile sunt mai jos.

Similar cu popularul flagship killer, realme GT 5G, noul smartphone va avea un design parcă inspirat de mașinile de curse.

 

El are o dungă neagră mai groasă și una mai subțire în spate. Acestea se întind pe toată lungimea termnalului, iar nuanța sub care acesta va debuta se numește Black Mint. Este un verde “radioactiv”, foarte atrăgător. De asemenea, logo-ul realme se poate observa pe dunga mai groasă, cealaltă cuprinzând sloganul “Dare To Leap”.

 

realme GT Neo2

 

CEO-ul companiei, Mr. Chase, spune că versiune Black Mint a telefonului va avea un panou fabricat din sticlă în spate cu finisaj satin. Nu au fost confirmate alte dotări de către oficial, însă telefonul și-a făcut apariția în baza de date TENAA. Astfel, știm că GT Neo2 va avea un display AMOLED de 6.62 inch în diagonală, rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120Hz. Pentru securitate există un senzor pentru amprente optic, iar camera selfie are 16 MP și este integrată în decupaj bulină.

 

În spate se află un setup de camere triplu cu senzor principal de 64 MP, unul ultrawide de 8 MP și unul Macro de 2 MP. Totodată, terminalul și-a făcut apariția și în Geekbench. Astfel, știm că procesorul aflat la interior este Snapdragon 870 și rulează Android 11 cu interfața Realme UI 2.0 aplicată peste. Ar exista versiuni cu 6, 8 sau 12 GB de memorie RAM și stocare de 128, 256 sau 512 GB. Bateria este o unitate de 5000 mAh, iar alimentarea s-ar realiza la 65W pe fir.

 

Pe 22 septembrie vom afla totuși toate detaliile, inclusiv prețurile de comercializare.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.