Jump to content

Juventus, gata să aducă un atacant care să-l facă uitat pe Ronaldo


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Dusan Vlahovic (22 de ani) ar putea face obiectul unui transfer în iarnă, Juventus fiind interesată aducerea atacantului de la Fiorentina, fiind descoperită după cedarea lui Ronaldo la Manchester United.

image.thumb.png.d090dcc5037f81571317461b9b09b633.png

 

Atacantul sârb al celor de la Fiorentina a impresionat în sezonul precedent, iar mai multe cluburi mari ale Europei sunt cu ochii pe el. Președintele grupării la care Adrian Mutu a scris istorie a anunțat că nici nu discută pentru o sumă mai mică de 100 de milioane de euro, iar asta a făcut ca Vlahovic să rămână momentan la clubul din Firenze.

Vlahovic, pe lista lui Juventus

Dusan Vlahovic, atacantul celor de la Fiorentina, care a reușit să marcheze de 21 de ori în 37 de partide în stagiunea trecută a Serie A, iar performanțele jucătorului au atras atenția celor de la Juventus, anunță getfootballnewsitaly.com.

 

"Bătrâna doamnă" suferă după plecarea lui Ronaldo, fiind învinsă de Napoli, 2-1, în ultima etapă din Serie A. Alvaro Morata nu pare să fie golgheterul de care Juve are nevoie, iar transferul lui Moise Kean nu prezintă o garanție foarte mare pentru fosta campioană a Italiei.

 

Chiar dacă lotul nu pare a fi unul slab, specialiștii consideră că Juventus se află într-o perioadă de reconstrucție, accelerată de plecarea lui Ronaldo la Manchester United, iar revenirea lui Max Allegri poate întări asta.

Start slab de sezon pentru Juventus

Echipa pregătită de Max Allegri părea că a redevenit o forță a Italiei, cel puțin după primele 30 de minute de la meciul jucat în deplasare la Udinese, când avea deja 2-0. Totuși, erorile comise de portarul Wojciech Szczesny, care și în sezonul trecut a fost una din verigile slabe ale lui Juve, au făcut ca mecul cu Udinese să se termine la egalitate, 2-2.

 

De acolo, totul a părut că merge din rău în mai rău pentru Juventus, care a fost învinsă pe teren propriu de nou-promovata, Empoli, după care a urmat un nou eșec, în deplasare, la Napoli, 2-1.

 

Max Allegri este un antrenor care a avut rezultate remarcabile, atât în primul său mandat la Juventus, cât și la AC Milan, dar situația în care se află acum "bătrâna doamnă" pare una cu care tehnicianul italian nu s-a mai confruntat.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.