Jump to content

realme dezvoltă un telefon cu display cu rezoluție 2K și suport pentru alimentarea rapidă la 125W


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>realme dezvoltă un telefon cu display cu rezoluție 2K și suport pentru alimentarea rapidă la 125W</b>Compania cu cea mai rapidă creștere la nivel global din ultimul trimestru este realme. Producătorul s-a remarcat prin modelele sale midrange de buget, dar și prin lansarea flagship killer-ului realme GT 5G. Totuși, compania pare-că dorește să lanseze

 

Compania cu cea mai rapidă creștere la nivel global din ultimul trimestru este realme. Producătorul s-a remarcat prin modelele sale midrange de buget, dar și prin lansarea flagship killer-ului realme GT 5G. Totuși, compania pare-că dorește să lanseze în viitor și un smartphone din gama premium, fără compromisuri și dotări de top. Avem detalii mai jos.

 

Potrivit zvonacului Digital Chat Station, realme dezvoltă un telefon cu ecran 2K ce ar urma să debuteze în anul 2022. De asemenea, el susține că terminalul va beneficia de o încărcare ultra-rapidă, la peste 100W pe fir. Reținem totuși că realme se află sub umbrela BBK Electronics alături de companii precum OPPO și OnePlus. Cea mai rapidă tehnologie de alimentare pe fir dezvoltată de gigant funcționează la 125W. Astfel, e posibil ca noul model realme să beneficieze de această soluție de încărcare care s-ar numi UltraDART.

 

realme UltraDART

 

Totodată, OnePlus ar urma să își anunțe în viitor propria versiune, tot la 125W. Ca un reminder, principalul competitor pentru acești producători este Xiaomi. Compania deja a integrat pe câteva dintre modelele din portofoliu alimentarea rapidă la 120W, iar cel mai nou model ce va beneficia de această soluție de încărcare ar fi Xiaomi 11T Pro. Acest model va debuta chiar astăzi în cadrul unui eveniment ce va avea loc la ora 15:00 (ora României). 

 

Noul smartphone realme cu panou cu rezoluție 2K, alimentare super-rapidă și dotări de top ar urma să concureze cu adevărate flagship-uri din 2022. Totuși, nu se cunosc prea multe detalii încă și sunt mari șanse să debuteze abia în a doua jumătate a anului viitor.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.