Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Motorola Moto E20 este nou un telefon de 99 de euro cu Android 11 Go Edition


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Motorola Moto E20 este nou un telefon de 99 de euro cu Android 11 Go Edition</b>Motorola a dezvăluit astăzi poate cel mai accesibil telefon din ultimul an: Moto E20. El costă doar 99 de euro, este un telefon de buget şi rulează Android 11 Go Edition. Acest model e gândit pentru anumite pieţe din America

 

Motorola a dezvăluit astăzi poate cel mai accesibil telefon din ultimul an: Moto E20. El costă doar 99 de euro, este un telefon de buget şi rulează Android 11 Go Edition. Acest model e gândit pentru anumite pieţe din America Latină, Europa şi Orientul Mijlociu.

 

Acest smartphone low cost vine cu o versiune modificată de Android 11, Go Edition, care oferă variante Light de Gmail, Maps, Files şi YouTube (ocupă mai puțin stocare, consumă mai puțin RAM). Ca dotări avem de-a face cu un telefon cu ecran de 6.5 inch Max Vision cu rezolutie HD+ şi aspect 20:9. La interior se află un procesor octa core de la Unisoc, alături de 2 GB RAM şi 32 GB stocare. Există şi slot microSD. 

 

Moto E20

 

În spate avem o cameră duală, cu senzor principal de 13 megapixeli, alături de un senzor Bokeh de 2 MP şi bliţ LED. Pentru selfie primim o cameră de 5 MP, iar Moto a inclus şi tehnologie AI pe camerele sale. Există şi o baterie de 4000 mAh la bord cu suport pentru încărcare la 10W via port USB-C. Telefonul are certificare IP52 pentru rezistenţa la stropire şi praf.

 

Motorola garantează 2 ani de security patch-uri pentru telefon, dar nu şi upgrade-uri de OS. Produsul vine pe albastru sau gri, măsoară 8.5 mmm în talie şi cântăreşte 185 de grame. Aduce şi buton fizic dedicat Google Assistant.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.