Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Xiaomi 11T a debutat oficial! Telefon cu display AMOLED, refresh rate de 120Hz și CPU exclusiv MediaTek Dimensity 1200-Ultra


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi 11T a debutat oficial! Telefon cu display AMOLED, refresh rate de 120Hz și CPU exclusiv MediaTek Dimensity 1200-Ultra</b>Xiaomi a organizat azi un nou eveniment important în cadrul căruia au debutat noi smartphone-uri. Vorbim în special despre seria Xiaomi 11T, lansarea acesteia marcând oficial renunțarea companiei la particula “Mi” din numele produselor sale

 

Xiaomi a organizat azi un nou eveniment important în cadrul căruia au debutat noi smartphone-uri. Vorbim în special despre seria Xiaomi 11T, lansarea acesteia marcând oficial renunțarea companiei la particula “Mi” din numele produselor sale. În acest articol discutăm despre Xiaomi 11T, succesorul modelului Xiaomi Mi 10T lansat în 2020. El inaugurează un nou cipset flagship, vine cu display AMOLED cu refresh rate ridicat și un preț atractiv, fiind considerat o alternativă pentru Xiaomi Mi 11. Avem toate detaliile mai jos.

 

Design și Display

 

Xiaomi 11T împarte același design cu modelul Pro și va fi disponibil în nuanțe precum Meteorite Gray, Moonlight White și Celestial Blue (albastru gradient). Display-ul său este totuși plat, măsoară 6.67 inch în diagonală și vine cu rezoluție Full HD+.

 

Xiaomi 11T

 

Este vorba despre un panou AMOLED cu refresh rate de 120Hz ce va mulțumi și gamerii, având parte de touch sampling rate de 480Hz. O veste bună este faptul că acest display este protejat Corning Gorilla Glass Victus.

 

Camera selfie este integrată în decupaj bulină, iar în spate se află un setup de camere triplu. Senzorul pentru amprente se mută pe laterală, fiind integrat în butonul power on/off, iar terminalul are parte și de certificare IP53 pentru rezistența la apă și praf. 

 

Hardware

 

Xiaomi 11T

 

Din punct de vedere al hardware-ului, vedeta este aici noul procesor MediaTek Dimensity 1200-Ultra. Rămâne un CPU bazat pe un proces de 6nm, însă frecvența la care funcționează este de 3GHz. Performanța nu ar fi tocmai comparabilă cu Snapdragon 888, însă cipsetul ar urma să livreze o putere de procesare mai mare față de Snapdragon 865. Configurațiile implică 8 GB de memorie RAM LPDDR5 și 128 GB sau 256 GB de stocare UFS 3.1.

 

Specificații Xiaomi 11T

 

Display: 6.67 inch, AMOLED, Full HD+, HDR10+, 120Hz refresh rate

Procesor: MediaTek Dimensity 1200-Ultra

Configurații: 8 GB + 128 GB; 8 GB + 256 GB

Baterie: 5000 mAh, alimentare la 67W pe fir

Cameră selfie: 16 MP f/2.5

Cameră spate: 108 MP f/1.8 (principală) + 8 MP f/2.2 (ultrawide) + 5 MP f/2.4 (Macro)

Conectivitate: 4G LTE, 5G, Bluetooth 5.2, NFC, GPS dual-band

Altele: Protecție Corning Gorilla Glass Victus, difuzoare stereo

 

Cameră foto

 

Xiaomi 11T

 

Avem dotări bune și când vine vorba de cameră. Xiaomi 11T adoptă același setup de camere regăsit și pe modelul Pro. Avem deci de-a face cu un senzor principal de 108 MP cu deschidere f/1.8, PDAF și OIS. Camera ultrawide are 8 MP, deschidere f/2.2, iar cea Macro are 5 MP și deschidere f/2.4. Tot în spate regăsim și un bliț dual-LED, dual-tone. Camera selfie are 16 MP și poate filma la calitate 1080p@30fps. 

 

Conectivitate, audio și baterie

 

Xiaomi 11T beneficiază de o baterie generoasă, de 5000 mAh. Față de predecesor, viteza de alimentare s-a dublat, iar el se încarcă la 67W pe fir. O diferență față de modelul Pro o constituie încărcarea wireless, absentă în acest caz. Totuși, Xiaomi afirmă că bateria se va încărca complet în doar 36 de minute folosind alimentatorul de 67W din pachet. 

 

Telefonul beneficiază de acustică Dolby Atmos redată prin cele două difuzoare de la bord. Totuși, nu avem parte de jack de 3.5 mm pentru căști. Se păstrează și senzorul infraroșu din partea de sus, iar la bază vom găsi un port USB-C 2.0 pentru alimentare. Conectivitatea este completată de WiFi Dual-Band, Bluetooth 5.2, NFC și GPS Dual-Band.

 

Xiaomi 11T - Galerie Foto: Xiaomi-11T-lineup.jpg

 

Noua serie Xiaomi 11T marchează și o altă premieră. Aceste telefoane sunt primele modele din portofoliul companiei care vor beneficia de 3 actualizări majore de Android și chiar 4 de securitate. De asemenea, cei ce vor comanda smartphone-ul în primele 30 de zile de la debut vor beneficia de o înlocuire gratuită a display-ului în primele 6 luni de la achiziționare.

 

Preț și disponibilitate

 

Nu a fost anunțată exact data la care va fi disponibilă noua serie spre comercializare. Totuși, iată prețurile:

Xiaomi 11T, 8 GB + 128 GB - 499 euro

Xiaomi 11T, 8 GB + 256 GB - 549 euro

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.