Jump to content

[ARHIVAT]Job Boost


Scar.
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Scar.

Server: rpg.b-zone.ro

Descrierea bugului: Am primit astazi la maraton job boost de 60% de la maraton pro, dar primesc aceeasi suma de bani ca inainte.Am incercat si relog, dar degeaba.La jobul muncitor de cariera cu skill 5 si cont premium primeam aproximativ 1.000$ fara nici un bonus, iar cu bonusul de dinainte, (20 la suta sau 40 nu mai stiu exact) primeam 1.200$ aproxmativ, iar acum primesc aceeasi suma.Precizez ca am incercat sa cobor din masina pentru a primi iar misiunea, si chiar si relog, si degeaba.

Screenshot(s): https://imgur.com/a/WwrxrpR

Link to comment
Share on other sites

Salut. Nu este bug. Castigul tau spre exemplu la cursa de 417 dolari este:

 

Castig de baza 417$ + 50% premium (208.5)+ 100% job-ul zilei (417)+ 60% maraton (250.2)=1292.7 dolari.

 

Acel extra 20% de la job boost nu se aplica la castigul total initial, ci la castigul de baza, adica la 417 dolari. Deci practic tu acum cu 60% boost iei in plus 83 dolari fata de 40% boost. 

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara.

 

O zi bună.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.