Jump to content

Telefoanele vivo X70 Pro şi Pro+ vor sosi cu a treia generaţie de gimbal pentru stabilizare sporită


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Telefoanele vivo X70 Pro şi Pro+ vor sosi cu a treia generaţie de gimbal pentru stabilizare sporită</b>vivo a prezentat săptămâna trecută seria de telefoane X70, care include modelele X70, X70 Pro şi  X70 Pro+. Ele s-au axat pe inovaţie în zona optică, cu senzori foto avansaţi, cu noul cip vivo V1, dar şi optică Zeiss

 

vivo a prezentat săptămâna trecută seria de telefoane X70, care include modelele X70, X70 Pro şi  X70 Pro+. Ele s-au axat pe inovaţie în zona optică, cu senzori foto avansaţi, cu noul cip vivo V1, dar şi optică Zeiss. Ce părea să lipsească şi m-a intrigat era stabilizarea pe bază de gimbal. Ei bine acum aflăm că vivo a confirmat şi această dotare.

 

Tehnologia gimbal a fost adusă pe telefoane odată cu seria vivo X50. A ajuns la generaţia 2.0 cu vivo X60 Pro, model de altfel testat şi de noi şi livrând captura excelent stabilizată. Acum ne pregătim pentru generaţia 3.0, aşa cum confirmă chiar reprezentanţii Vivo. Noile mecanisme gimbal se vor găsi doar pe modelele X70 Pro şi X70 Pro+.

 

vivo x70 pro

 

Varianta globală de X70 Pro+ va avea stabilizare pe toţi cei 4 senzori foto din spate, o premieră pentru un smartphone. Noua denumire pentru stabilizarea de la vivo este Ultra Sensing Gimbal (PRO), care aduce stabilizare la 360 de grade şi stabilizare video. Camera ultrawide de 48 MP cu senzor Sony IMX598 de pe modelul Pro+ are parte de stabilizare pe 5 axe, care ne scapă de blur şi ajuta şi la captura low light.

 

X70 Pro va folosi în schimb gimbal pe camera sa principală, cea de 50 MP, cu senzor Sony IMX766V. Am înţeles şi că acest model va sosi pe unele pieţe cu procesor Exynos 1080 şi pe altele cu MediaTek Dimensity 1200.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.