Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

YouTube a suspendat canalul oficial al Senatului României din cauza lui Şoşoacă


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Diana Șoșoacă se declară senator terorist: "Eu îmi asum. Sunt singura din  Parlamentul României" | VIDEO

 

 

 

Canalul de YouTube al Senatului a fost suspendat o săptămână din cauza Dianei Iovanovici Şoşoacă.


Senatul a solicitat reevalurea situaţiei, însă cererea a fost respinsă.


Următoarea sancţiune este de 14 zile, iar la a treia abatere se suspendă definitiv canalul.

 

„Activităţile de publicare de înregistări video şi de live streaming ale canalului de YouTube al Senatului României sunt suspendate pe o perioadă de 7 zile, începând cu data de 14 septembrie 2021, ora 18.58. Motivul invocat de YouTube pentru suspendarea contului este <medical misinformation>, iar regula încălcată a fost <YouTube doesn’t allow claims about COVID-19 vaccinations that contradict expert consensus from local health authorities or the World Health Organization (WHO)>. Mai exact, este vorba despre o declaraţie politică a dnei senator Diana Iovanovici Şoşoacă, declaraţie care, conform YouTube, încalcă <Regulile comunităţii YouTube>”, potrivit unui comunicat al Senatului.

 

Senatul României, prin departamentul de specialitate, a solicitat YouTube reevalurea situaţiei, însă cererea a fost respinsă.

 

„Regulile YouTube prevăd faptul că, în interval de 90 de zile, abonatului care acumulează 3 abateri de la reguli, îi va fi suspendată activitatea canalului. Aşa cum am precizat, în acest moment, canalul de YouTube al Senatului României are activitatea suspendată pentru 7 zile, iar anterior, în luna aprilie, YouTube trimisese un avertisment pentru acelaşi tip de abatere. Următoarea sancţiune prevăzută pentru încălcarea regulamentului YouTube este de 14 zile. Canalul de YouTube al Senatului va fi suspendat definitiv în situaţia în care se va înregistra o a treia abatere”, conform sursei citate.

 

 

SURSĂ: Mediafax.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.