Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Modelele din seria R 2022 au fost prezentate de Yamaha


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Yamaha R 2022

 

La 60 de ani de la debutul firmei în cursele de Grand Prix, Yamaha a lansat noile modele ale seriei R 2022.

 

A fost nevoie de trei ani de la intrarea echipei Yamaha în circuitul Grand Prix, pentru ca Phil Read să cucerească primul titlu de campion mondial și, totodată, primul titlu pentru producător.

 

Aceste reușite au reprezentat începutul, pentru că Yamaha a obținut un total de 38 de titluri pentru piloți, 37 de titluri la producători și 7 titluri pe echipe.

 

Motocicletele cu care Yamaha a debutat în cursele GP au fost vopsite în alb și roșu, schemă de culori care a devenit tradițională și recunoscută de toată lumea.

 

Yamaha R 2022

 

Pentru a sărbători cei 60 de ani trecuți de la debutul firmei în lumea selectă și exclusivistă a marilor competiții moto, Yamaha a lansat modelele seriei sportive, R 2022, toate modelele aniversare ale gamei fiind vopsite în culorile care au făcut firma celebră.

 

R1, R7, R3 și mezina familiei, R125, toate au același model vopsit pe carenaj, cu dungă roșie întreruptă pe fundal alb și aripa față roșie, cu roțile aurii și fondul galben pentru numărul de concurs, combinație de culori utilizată conform regulamentului valabil cu zeci de ani în urmă pentru clasa 500 cmc.

 

Modelele aniversare vor fi disponibile în magazinele dealerilor din Europa începând din luna noiembrie, prețurile urmând a fi comunicate.

În paralel, toate modelele supersport sunt oferite în culori tradiționale pentru motocicletele Yamaha din ultima perioadă, începând cu vârful de gamă R1M, cu specificații impresionante și carenajul din fibră de carbon vopsit în noua culoare Icon Performance, R1, disponibilă în noua cromatică Icon Blue, din două nuanțe de albastru, cu opțiune de albastru închis mat, R3 oferit în  două versiuni, albastru și negru, R125 în aceeași variantă coloristică ca modelul R1 și terminând cu două modele produse special pentru lumea curselor pe circuit, R6 Race și R6 GYTR.

 

Modelele înmatriculabile din seria R2022 vor fi disponibile începând cu luna decembrie 2021, în timp ce variantele produse pentru competiții vor apare în magazine (adică vor putea fi comandate, pentru că nu mulți dealeri își permit o astfel de investiție) începând din luna ianuarie 2022, prețurile urmând a fi făcute publice ulterior.

 

Sursa

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.