Jump to content

Noi imagini oficiale cu OPPO K9 Pro apar online înaintea lansării de săptămâna viitoare


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Noi imagini oficiale cu OPPO K9 Pro apar online înaintea lansării de săptămâna viitoare</b>Săptămâna viitoare pe data de 26 septembrie avem programată lansarea lui OPPO K9 Pro, telefon care după ce anterior primea certificarea TENAA și se afișa în câteva imagini neclare, se lasă admirat acum în randări oficiale

 

Săptămâna viitoare pe data de 26 septembrie avem programată lansarea lui OPPO K9 Pro, telefon care după ce anterior primea certificarea TENAA și se afișa în câteva imagini neclare, se lasă admirat acum în randări oficiale. Aceste materiale au fost postate pe platformele de vânzare JD și Suning din China, iar ele nu fac altceva decât să confirme design-ul adoptat.

 

Avem un accent pus pe modul în care arată panoul spate, cu o zonă superioară care ocupă o treime din panou și care acoperă și camera foto triplă. Avem o abordare dual-tone, cu acel segment 1/3 cu finisaj glossy și 2/3 din panoul spate adoptând un finisaj mat cu acel sclipici parcă împrumutat de la seria Reno6 (Reno Glow).

 

OPPO K9 PRO

 

Telefonul este așteptat cu procesor Dimensity 1200 la interior (tactat la 3.0 GHz), cu până la 12 GB RAM și cu ecran OLED. Va avea cameră triplă în spate, cu senzor wide de 64 mpx, ultra-wide de 8 mpx și cameră de 2 mpx care ar putea fi una macro sau bokeh. OPPO K9 Pro nu va sosi singur, ci alături de OPPO Watch Free și probabil seria Reno7 destinată pieței din China. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.