Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Oppo F19s va sosi cu ecran AMOLED, tehnologie RAM Expansion, SMS automat când bateria e pe roșu


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Oppo F19s va sosi cu ecran AMOLED, tehnologie RAM Expansion, SMS automat când bateria e pe roșu</b>OPPO pregăteşte lansarea unei colecţii de telefoane midrange în această toamnă, iar acea serie include şi modelul F19s. El ne duce cu gândul la un model de buget când aflăm că are vechiul procesor Qualcomm Snapdragon 662

 

OPPO pregăteşte lansarea unei colecţii de telefoane midrange în această toamnă, iar acea serie include şi modelul F19s. El ne duce cu gândul la un model de buget când aflăm că are vechiul procesor Qualcomm Snapdragon 662 la interior, dar sunt şi dotări ceva mai răsărite, detaliate mai jos.

Snapdragon 662 este un procesor midrange 64 bit ARM 4G lansat la început de an 2020, în ianuarie. S-a găsit pe o sumedenie de telefoane, de la Redmi 9T la Moto G30, Oppo A74 şi Moto G9 Power. Acum vine pe acest telefon, care ar urma să fie înrudit cu Oppo F19 şi conform zvonurilor ar costa 245 de dolari.

 

OPPO F19S

 

Noul venit aduce un ecran AMOLED de 6.43 inch, cu rezoluţie FHD+ şi aspect 20:9. Are şi 6 GB RAM fizic, plus încă 5 GB RAM virtual, mulţumită tehnologiei RAM Expansion din ColorOS 11.1. În spate găsim o cameră triplă, cu senzor principal de 48 MP, alături de 2 senzori de 2 MP. În faţă se află o cameră de 16 MP cu senzor IMX471, acelaşi de pe seria Realme 8 şi OnePlus 9.

 

Bateria are 5000 mAh şi se încarcă la 33W via USB-C. O funcţie inedită este Low Battery SMS, care trimite un SMS unor contacte predefinite atunci când nu prea mai ai baterie. Telefonul măsoară 7.95 mm în talie şi cântăreşte 175 de grame, urmând să adopte un design Oppo Glow Design, similar cu cel Reno Glow de pe Reno 6.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.