Jump to content

OnePlus aduce captura Hasselblad XPan pe telefoanele OnePlus 9 cu o actualizare software


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OnePlus aduce captura Hasselblad XPan pe telefoanele OnePlus 9 cu o actualizare software</b>OnePlus îşi duce parteneriatul cu Hasselblad la următorul nivel şi oferă o actualizare software telefoanelor OnePlus 9 şi OnePlus 9 Pro care aduce o funcţie iconică Hasselblad. E vorba despre look-ul camerelor Hasselblad XPan

 

OnePlus îşi duce parteneriatul cu Hasselblad la următorul nivel şi oferă o actualizare software telefoanelor OnePlus 9 şi OnePlus 9 Pro care aduce o funcţie iconică Hasselblad. E vorba despre look-ul camerelor Hasselblad XPan, detaliat mai jos, cu tot cu mostre.

 

OnePlus recreează senzaţia dată de camerele pe film XPan prin integrarea unei experienţe de fotografiere vintage pe telefoanele sale flagship. Această funcţie se activează cu o setare dedicată în meniul camerei foto de pe telefoanele OnePlus 9. Update-ul vine de pe 17 septembrie şi utilizatorii telefoanelor mai sus amintite primesc şi un XPan Mode, dar şi alte îmbunătăţiri. 

 

În 1998 Hasselblad realiza un parteneriat cu Fuji pentru a lansa camerele XPan. Primul model a fost unic, prin avantajele formatului de 35 mm, dar şi prin trecerea la full panorama, fără a fi nevoie să schimbăm filmul fotografic. Se folosea un format dual, astfel că puteai să faci şi poze standard şi unele panoramice cu acelaşi aparat şi acelaşi film. Era prima oară când se folosea un format dual pe piaţă.

 

OnePlus 9

 

Primul XPan avea doar 950 de grame, avea shutter silenţios, catare electronică pentru expunere şi funcţiona pe 2 baterii CRV2 de 3V. Au fost produse 16.800 de camere XPan între 1998 şi 2002. XPan Mode oferă pe telefoanele OnePlus un raport al pozelor de 65:21 – 2.7:1, cu același look cinematic precum camerele Hasselblad XPan.

 

Aduce şi un mod foarte larg de fotografiere, cu 2 distanţe focale. E vorba despre aceleaşi distanţe focale de pe camerele XPan, adică 30 mm (cropuit prin cameră ultrawide cu lentila freeform), dar şi 45 mm prin camera principală. La peste 21 de megapixeli, camera va obţine poze de rezoluţie înaltă, chiar şi după cropuire.

 

O altă noutate este Preview Box, astfel că în modul preview, utilizatorii vor vedea aceleaşi linii de pe margini care se văd pe camerele XPan. Ca element de nostalgie avem o animaţie care simulează developarea unui negativ, după ce faceţi poza.

Sunt şi 2 simulări de film: Color și alb-negru – sunt co-create cu Hasselblad pentru a aduce feeling-ul filmului alb-negru Delta 400. Update-urile de mai sus vor fi de asemenea disponibile odată cu acest update (OTA):

 

-O experiență de încărcare wireless îmbunătățită

-Patch nou de securitate Android: 2021.09  

-Stabilitate îmbunătățită

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.