Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Google Pixel Fold ar debuta până la sfârșitul acestui an; Apar și alte pliabile la orizont de la OPPO, vivo și Xiaomi


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Google Pixel Fold ar debuta până la sfârșitul acestui an; Apar și alte pliabile la orizont de la OPPO, vivo și Xiaomi</b>Google a semi-lansat deja smartphone-urile Pixel 6 și 6 Pro, iar conform zvonurilor din trecut, s-ar afla în dezvoltare și Pixel Fold, primul terminal pliabil al companiei. Aflam în urmă cu câteva zile că el ar fi fost amânat, iar lansarea ar avea loc

 

Google a semi-lansat deja smartphone-urile Pixel 6 și 6 Pro, iar conform zvonurilor din trecut, s-ar afla în dezvoltare și Pixel Fold, primul terminal pliabil al companiei. Aflam în urmă cu câteva zile că el ar fi fost amânat, iar lansarea ar avea loc abia în 2022, poate chiar 2023. Totuși, el pare să fie programat pentru debut chiar până la sfârșitul acestui an. Avem detalii mai jos.

 

Zvonul sosește prin intermediul David Naranjo, o sursă destul de sigură având în vedere că el ocupă funcția de director în cadrul Display Supply Chain Consultants. El a distribuit pe Twitter o listă cu viitoare telefoane ce vor beneficia de ecrane LTPO OLED cu refresh rate ridicat, asemeni lui iPhone 13 Pro. Pe listă apar câteva nume cu adevărat surprinzătoare, în frunte cu Pixel Fold, programat pentru debut în trimestrul 4 din acest an.

 

Am văzut până acum câteva schițe ale smartphone-ului și știm că Google plănuiește un design în stil Galaxy Z Fold 3 de la Samsung. Totuși, patentul pe care îl vedeți mai jos era aprobat în luna iulie a anului 2020, așa că e posibil să existe schimbări. De asemenea, mai devreme în acest an gigantul a brevetat și o cameră selfie ascunsă sub display pentru smartphone-uri. Având în vedere că Pixel 6 și 6 Pro nu vor avea parte de asemenea senzor, e posibil ca tehnologia să își facă apariția în cazul lui Pixel Fold. 

 

Google Pixel Fold

 

Pe listă mai apar nume de telefoane, unele deja lansate. Totuși, observăm că Huawei ar urma să anunțe oficial seria Mate 50 tot până la sfârșitul acestui an. În plus, Oppo, vivo și Xiaomi ar urma să lanseze telefoane pliabile. Pare-că nu se știe încă sub ce nume vor debuta, însă vivo și Oppo ar anunța primele modele pliabile până la sfârșitul acestui an. Xiaomi, pe de altă parte, ar pregăti și modelul Xiaomi 12, imediat după debutul noului procesor Snapdragon flagship de la Qualcomm ce va fi anunțat în luna decembrie. Un noul model pliabil ar urma să debuteze abia în 2022, totuși. 

 

Chiar dacă sursa acestui zvon este destul de sigură, nu știm câte dintre modelele de pe listă vor debuta cu adevărat. Întotdeauna pot exista amânări neașteptate. Totodată, ținem cont și de criza semiconductor care încă afectează producția, dar și pandemia de COVID-19 care poate cauza neplăceri. Vă recomand deci să vă păstrați doza de scepticism, cel puțin până vor apărea mai multe informații.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.