Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Elektron Truva: hypercar electric cu 1.400 de cai putere creat în Germania


.Lenor
 Share

Recommended Posts

Elektron Truva: hypercar electric cu 1.400 de cai putere creat în Germania - Poza 1

 

Un startup german, Elektron Motors, a publicat primele imagini și informații despre un viitor hypercar electric, denumit Truva. Acesta ar urma să dispună de 1.400 CP și să coste mai puțin de 600.000 de euro.

 

La finalul lunii aprilie, Elektron Motors (startup german înființat de un om de afaceri turc) publica primele imagini digitale cu un viitor hypercar electric, denumit Quasar.

 

Acum, cei de la Elektron revin cu o nouă invenție, tot sub forma unor imagini digitale și tot pur electrică. Numele său este Truva și, potrivit companiei, va ajunge în producție cu 1.400 de cai putere și un preț mai mic de 600.000 de euro.

 

506588l-1000x0-w-bba599c4.jpg

 

Reprezentanții startup-ului german susțin că pandemia de coronavirus le-a dat puțin planurile peste cap, dar acum sunt pregătiți să continue dezvoltarea celor două modele: Quasar și Truva.

 

Nu știm când va evolua vreunul dintre ele într-un prototip funcțional, dar germanii de la Elektron Motors ne asigură că au mai mulți parteneri importanți care îi vor ajuta să producă cele două hypercar-uri cu zero emisii.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.