Jump to content

Cel mai frumos cadou primit de Simona Halep la cununia cu Toni Iuruc


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                           simona halep fericita

Miercuri, 15 septembrie, Simona Halep și Toni Iuruc au spus "Da" în fața ofițerului stării civile.

 

Simona Halep: "Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici"

 

Petrecerea a avut loc la Mamaia, iar la eveniment au participat nume sonore din lumea sportului, precum Ilie Năstase, Gică Hagi sau Gică Popescu. Simona Halep a dezvăluit care a fost cel mai frumos cadou primit.

"Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute... Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ", a declarat Simona Halep.

 

Sportiva noastră a explicat că va pleca zilele următoare într-o scurtă vacanţă. "O să plec câteva zile, nu pot să îi spun lună de miere, va fi o săptămână de miere probabil. Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc", a mai spus Simona Halep.

Întrebată dacă familia Halep-Iuruc se va mări în următorii 2-3 ani cu un copil, jucătoarea a răspuns râzând: "Dacă joc tenis, nu are cum".

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.