Jump to content

Decizia luată de Zlatan Ibrahimovic înaintea derby-ului Juventus - AC Milan. Meciul e la Digi Sport 2


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Zlatan Ibrahimovic a făcut tot posibilul pentru a se recupera în timp util pentru a juca în derby-ul Juventus - Milan, însă în cele din urmă a decis să nu forțeze.

image.thumb.png.e2cdc4a3f306928a42129d0b20c23583.png

Zlatan Ibrahimovic va rata derby-ul Milan - Juventus

Potrivit publicației Corriere dello Sport, chiar dacă s-a aflat sub supraveghere specială zilnic, starul suedez pur și simplu nu e refăcut complet și nu vrea să-și pună în pericol tot sezonul și poate finalul de carieră, mai ales că, pe 3 octombrie, va împlini 40 de ani.

În urmă cu câteva zile, Zlatan spunea că încă are dureri la tendonul stâng lui Ahile, însă acestea nu i-au trecut și inflamația era persistentă.

 

  • Juventus - Milan se joacă duminică, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Zlatan Ibrahimovic are dureri la tendonul lui Ahile

Din cauza acestei accidentări, acesta a fost și motivul pentru care Zlatan a ratat duelul cu Liverpool, din grupele Champions League, pierdut de milanezi cu 2-3.

 

Chiar dacă are o vârstă înaintată, Ibrahimovic s-a recuperat miraculos în doar 4 luni în urma unei accidentări la genunchi, iar apoi a marcat un gol în meciul câștigat de Milan cu Lazio, scor 2-0. Acum a venit însă această accidentare.

Practic, Zlatan nu a suferit vreo lovitură, o entorsă, sau o întindere, așa că nu este vorba despre ceva care poate fi cuantificat așa ușor atunci când vorbim de refacere. Numai că durerea este la piciorul stâng, același unde a fost operat în iunie, chiar dacă locul este diferit.

E posibil însă ca, din această cauză, tendonul lui Ahile stâng să fie mai slăbit decât cel drept, iar de aici poate veni și inflamația.

În iunie, Ibrahimovic a suferit o artroscopie la genunchi, pentru a fi curățate resturile ligamentare, după accidentarea suferită pe 9 mai.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.