Jump to content

Kylian Mbappe, ”interogat” în vestiarul lui PSG: ”L-am întrebat dacă pleacă la Real!” Ce răspuns a dat starul parizienilor


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Kylian Mbappe nu a avut de gând să plece la Real Madrid în această vară - dezvăluirea a fost făcută de un coechipier de al lui de la PSG

image.thumb.png.b3c3cf3ad447afa9859ab218b9bf0cbf.png

Într-un interviu pentru Cadena Ser, Ander Herrera a povestit discuțiile pe care le-a avut cu starul francez. 

 

”L-am întrebat și cu două săptămâni înainte de încheierea perioadei de mercato dacă va pleca, iar el mi-a spus: Eu rămân aici!”, a spus mijlocașul spaniol.

Ander Herrera: ”Am avut o presimțire că nu va pleca”

Numele lui Kylian Mbappe a fost vehiculat intens în legătură cu o mutare la Real Madrid, club care ar fi făcut o ofertă finală de 180 de milioane de euro, dar fără succes.

 

”Eu am avut o presimțire că nu va pleca. Oricum, toți oficialii de la club ne-au dat asigurări că transferul nu va avea loc.

Noi citeam ceva în presă și altceva se vedea în vestiar. Eu cred că depinde de ce vom face în acest sezon pentru ca Mbappe să fie convinsă să continue aici la PSG”, a adăugat Ander Herrera.

Mbappe, accidentat în egalul făcut de PSG la Brugge! Reacţia lui Pochettino

Kylian Mbappe (22 de ani) a jucat titular pentru PSG la meciul de la Brugge, încheiat la egalitate, 1-1, dar a fost schimbat în minutul 51 din cauza unor probleme medicale.

 

PSG a aliniat pentru prima dată trio-ul Mbappe-Messi-Neymar, iar fanii grupării franceye se aşteptau la spectacol. Totuşi, rezultatul nu a fost cel aşteptat, iar PSG a remizat, 1-1, la Brugge, după un joc în care gazdele au părut că sunt echipa mai bună şi au dominat vedetele Parisului.

Mbappe, accidentat în Club Brugge - PSG

Atacantul francez care a fost cel mai în formă jucător al PSG-ului în acest start de sezon nu a reușit să fie decisiv și la prima partidă din grupele Champions League, contra celor de la Club Brugge.

 

Ba mai mult, Mbappe a ieșit și accidentat de pe teren, în minutul 51, când a fost înlocuit cu Mauro Icardi. Mauricio Pochettino a vorbit după meci despre problemele fotbalistului său și a spus că "Mbappe are probleme la ambele glezne. O să vedem mâine mai bine ce are".

Ce a spus Pochettino despre jocul lui Messi

Antrenorul argentinian l-a folosit pe Messi pentru prima dată titular de la aducerea sa la Paris, însă fostul jucător al Barcelonei a fost unul dintre cei mai slabi de pe teren, fiind evident faptul că îi lipsesc automatismele pe care le avea cu foștii coechipieri catalani.

 

"În primul rând, vreau să spun că apreciez evoluția sa. Sunt mulțumit de performanța sa, de voință, atitudine și, de asemenea, modul în care s-a adaptat", a spus Pochettino, conform Marca.


sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.