Jump to content

Simona Halep, Ilie Năstase și Gică Popescu au participat la lansarea TennisWin, prima rețea socială de tenis din România


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                  Lansare TennisWin 5

Simona Halep, Ilie Năstase și Gică Popescu au fost prezenți în cadrul evenimentului de lansare a platformei TennisWin Social MarketPlace, în calitate de susținători a acesteia.

TennisWin este "prima platformă din România dedicată exclusiv tenisului, care oferă o experienţă de tip one-stop-shop: utilizatorii pot achiziționa echipamente și au acces la o rețea de socializare proprie care le oferă contextul ideal pentru a-și crea propria comunitate".

 

Simona Halep, fericită după lansarea primei rețele sociale din România dedicate tenisului

 

Simona Halep s-a arătat fericită pentru faptul că în România s-a lansat prima rețea socială dedicată tenisului și speră ca fanii sportului alb să poată forma o comunitate prin intermediul acesteia. De asemenea, atleta a dezvăluit și faptul că cei de la TennisWin au în plan înființarea unei academii de tenis.

"Pasiunea pentru tenis și dorința de a fi mai aproape de comunitatea iubitorilor de tenis m-au făcut să mă alătur proiectului TennisWin. Promovarea unei rețele sociale dedicată pasionaților de tenis este un lucru natural, deoarece mă identific cu această pasiune și acest sport care m-a adus către performanță. Este un proiect ambițios și sper că atât fanii mei, cât și cei ai tenisului în general, să găsească aici acel loc special în care va fi vorba doar despre tenis.

Visul meu este să sprijin copiii talentați și ne-am propus ca TennisWin să facă acest lucru în următorii ani prin înființarea unei Academii de Tenis (TWIN) care să sprijine copiii cu potențial care nu au resurse pentru a ajunge la performanță. Este nevoie să investim în sport și în copii. Pentru mine tenisul este pasiune pură și mereu voi da mai departe acest mesaj – faceți sport și faceți ceea ce vă place! Așa că, ne vedem pe TennisWin, iar apoi ne vedem pe teren", a explicat Halep.

 

Gică Popescu și Ilie Năstase, prezenți și ei la lansarea TennisWin

 

Alte două nume uriașe pentru sportul românesc, Gică Popescu și Ilie Năstase, au oferit câteva cuvinte, cu ocazia aceluiași eveniment.

"Sportul unește oamenii și pasiunile lor. Tenis, fotbal sau alte sporturi, pasiunea este cuvântul cheie în lumea sportului. Implicarea mea în proiectul TennisWin reflectă și activitatea mea de susținere a sportului românesc. Trebuie să creștem valori, să le arătăm tuturor că sportul formează caractere frumoase precum Simona, care este un exemplu, că putem să fim buni. Energia și bucuria pe care sportul le aduce în viețile noastre sunt dovada faptului că doar prin determinare, muncă și voință se poate face performanță", a declarat Popescu.

"Sunt fanul 'ATP numărul unu' al TennisWin și mă bucur că acest proiect s-a născut în România. Sper să ajungă peste tot în lume, așa cum avem în plan. Simona a readus România în atenția întregii lumi prin performanțele ei și când văd cum tot mai mulți copii merg spre tenis urmându-i exemplul nu pot decât să mă bucur. Avem nevoie de un loc al nostru și, fie că te cheamă Simona Halep, Ilie Năstase sau Ion Țiriac, este de datoria noastră să facem ceva pentru sport și în special pentru tenis, sportul în care am avut performanță și care este pasiunea noastră poate cea mai mare. În rest, bucurați-vă și voi alături de noi de pasiunea voastră", a adăugat și Năstase. 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.