Jump to content

Emma Răducanu a povestit cum au transformat-o părinții ei în campioana de astăzi. Trăsătura-cheie insuflată de cei doi


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                        emma raducanu si tatal ei

Deoarece înainte de succesul de la Flushing Meadows nu era nici pe departe atât de populară, încă se știu puține despre povestea, viața sau persoanele din jurul sportivei cu origini românești.

 

Emma Răducanu a povestit cum au transformat-o părinții ei în campioana de astăzi

 

Răducanu, al cărei tată este român iar mama chinezoaică, a oferit recent un interviu pentru WTA Tennis, pe site-ul oficial al federației, în cadrul căruia a explicat că exigența părinților ei a ajutat-o să devină campioana de astăzi.

"Au fost foarte exigenţi cu mine, în copilărie. Şi nu doar în privinţa tenisului, ci și legat de toate aspectele vieţii. Şi cred că exigenţa lor mi-a dat această mentalitate de învingător. M-a împins spre succes. De exemplu, când mergeam în China, în vizită la rudele din partea mamei, vedeam ce puternici sunt din punct de vedere mental. De parcă nimic nu i-ar fi doborât. Aş spune că mama a fost o sursă importantă de inspiraţie pentru mine., pentru că a muncit din greu în viaţă.

Părinţii m-au învăţat să fiu exigentă cu mine şi să-mi stabilesc nişte standarde înalte. Ceea ce e un lucru bun, dar, uneori, poate fi şi dăunător, pentru că ai aşteptări mari de la tine şi vrei ca totul să fie perfect. Dar, uneori, nu se poate. De aceea, cred că, pentru a echilibra lucrurile, uneori trebuie să fiu mai puţin aspră cu mine", a explicat atleta.

 

Emma Răducanu a dezvăluit ce va face cu premiul de 2,1 milioane de dolari

 

Răducanu și-a format deja o imagine de atletă modestă. Aceasta și-a pus mâinile în cap la aproape fiecare dintre ultimele meciuri câștigate, deoarece nu-i venea să creadă ce reușea de fiecare dată. Deloc caracteristic unei tinere de 18 ani, aceasta a declarat că nu va cheltui personal nimic din câștigul de 2,1 milioane de euro, ci îl va ceda părinților și antrenorilor ei, deoarece vrea să se concentreze doar pe tenis în acest moment. 

"Premiul îl voi lăsa părinților mei și antrenorilor. Eu mă concentrez doar pe ce îmi place să fac, adică să joc tenis", a explicat sportiva.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.