Jump to content

CAT S22 Flip este un telefon robust cu clapetă; Vine cu Android 11 Go Edition, tastatură T9


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>CAT S22 Flip este un telefon robust cu clapetă; Vine cu Android 11 Go Edition, tastatură T9</b>CAT a tot lansat telefoane robuste în ultimii ani, cu dotări care le încadrează de obicei în zona de midrange sau entry level. Acum abordează un format complet nou şi sincer insuficient explorat: cel al telefoanelor cu clapeta... unele robuste. Aşa apare

 

CAT a tot lansat telefoane robuste în ultimii ani, cu dotări care le încadrează de obicei în zona de midrange sau entry level. Acum abordează un format complet nou şi sincer insuficient explorat: cel al telefoanelor cu clapeta... unele robuste. Aşa apare CAT S22 Flip, primul telefon robust cu clapetă. Dotările sale le aflaţi mai jos.

 

CAT S22 Flip

 

În ziua de azi segmentul telefoanelor cu clapeta e ţinut în viaţa de pliabile că Z Flip sau de de telefoane de buget, eventuale remake-uri Nokia. CAT S22 Flip ne propune o abordare inedită, fiind şi robust, dar şi o definiţie clasică a telefonului cu clapeta. Are tastatura fizică T9 şi aduce dotări entry level:

 

procesor Qualcomm Snapdragon 215

2 GB RAM

16 GB stocare

ecran de 2.8 inch, cu rezoluţie 640 x 480 pixeli

Android 11 Go Edition

camera principală de 5 MP 

camera frontală de 2 MP

baterie de 2000 mAh

 

Are şi Google Play Store, şi permite instalarea de aplicaţii din acest magazin. Ecranul VGA de 2.8 inch este unul tactil, în cazul în care vă întrebaţi. În ce priveşte rezistenţa sa la intemperii, terminalul vine cu certificare IP68, dar şi certificare militară MIL-SPECS 810H. Are şi buton programabil Push to Talk, protecţie Gorilla Glass 5 pentru ecran, dar şi suport 4G LTE. Cantareste 223 de grame. 

 

590986_592x201.jpg

 

În acest moment se vinde pentru început în SUA la 234 de dolari, dar probabil va ajunge şi în Europa.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.