Jump to content

HTC Wildfire E Ultra este un nou telefon de buget pregătit de HTC pentru Europa de Est; Ce dotări are?


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>HTC Wildfire E Ultra este un nou telefon de buget pregătit de HTC pentru Europa de Est; Ce dotări are?</b>HTC s-a retras în mare de pe piaţa smartphone, fără a mai lansa un flagship nou de cel puţin 3 ani. Activează totuşi pe piaţa telefoanelor de buget şi midrange, iar acum pregăteşte un nou model din gama Wildfire. Se numeşte HTC Wildfire E Ultra

 

HTC s-a retras în mare de pe piaţa smartphone, fără a mai lansa un flagship nou de cel puţin 3 ani. Activează totuşi pe piaţa telefoanelor de buget şi midrange, iar acum pregăteşte un nou model din gama Wildfire. Se numeşte HTC Wildfire E Ultra şi îşi dezvăluie specificaţiile şi randări mai jos.

 

HTC îşi mai lansează telefoanele Wildfire cu precădere în Rusia, dar şi în Taiwan, Africa de Sud şi India. În acest an compania a anunţat deja modele ca Wildfire E3 şi Wildfire E Lite. Ele sunt completate acum de un HTC Wildfire E Ultra. El a apărut în baza de date Google Play Console, care dezvăluie şi o randare frontală a sa. Observăm că terminalul are muchii groase, iar în partea dreaptă se afla un buton Power şi butoanele de volum. 

 

HTC Wildfire E Ultra

 

Listarea din Play Console dezvăluie şi o rezoluţie modestă a ecranului, de doar 960 x 480 pixeli, alături de un procesor Unisoc SC9863A şi 2 GB RAM. Rulează Android 11, dar probabil într-o ediţie Go. Nu știm mare lucru despre camere, dar mă aştept la ceva de genul unei camere triple de 13 MP + 8 MP ultrawide + 2 MP Portrait, aşa cum are HTC Wildfire E3, dar şi o cameră selfie de 13 MP. Poate chiar mai bine de atât!

 

Bateria ar trebui să sară de 4000 mAh, iar preţul cred că va fi sub 150 de euro, poate chiar sub 100. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.